سرخط خبرها
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم

دیدار رئیس کل سازمان آزادی بخش فلسطین با وزیر اطلاع رسانی سوریه

رئیس کل دایره سیاسی سازمان آزادی‌بخش فلسطین با وزیر اطلاع رسانی سوریه دیدار کرد.

فلسطین

به گزارش خبرگزاری موج، أنور عبدالمهدی ، رئیس کل دایره سیاسی سازمان آزادی بخش فلسطین روز چهارشنبه با عماد ساره ، وزیر اطلاع رسانی سوریه درباره تازه‌ترین تحولات فلسطین گفت‌وگو کرد.

در آغاز این نشست که در ساختمان وزارت اطلاع رسانی در دمشق برگزار شد، عبدالهادی وزیر اطلاعات سوریه را در جریان تحولات فلسطین و به ویژه اقدامات و نقض قوانین از سوی اسرائیل علیه مردم و خاک و مکان‌های مقدس فلسطین و به ویژه مسجد الاقصی، قرار داد.

این مقام فلسطینی همچنین گفت که دولت آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی تشکیلات خودگردان فلسطین را برای پذیرش طرح موسوم به معامله قرن تحت فشار قرار داده است.

عبدالهادی گفت: رهبری فلسطین و در راس آن محمود عباس به رغم فشار مالی و سیاسی که بر تشکیلات خودگردان وارد است، هرگز از اصول ملی و حقوق ملت فلسطین کوتاه نخواهد آمد.

دو طرف در این دیدار همچنین راه‌های همکاری بین تلویزیون فلسطین با تلویزیون سوریه در راستای خدمت به مسائل دو کشور برادر را مورد بررسی قرار داده و تروریسم مشترک رژیم صهیونیستی و گروه‌های تکفیری داعش و جبهه النصره و حامیان آنها را محکوم کردند.

وزیر اطلاع رسانی سوریه هم افتتاح ساختمان تلویزیون فلسطین در دمشق را موجب تقویت پل‌های ارتباطی بین دو کشور توصیف کرد.

عماد ساره بر موضع ثابت سوریه در حمایت از حقوق فلسطین و بخصوص حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تشکیل کشور مستقل فلسطینی در خاک فلسطین تاکید کرد و گفت: سوریه با هر گونه توطئه و نقشه‌ای برای نابودی آرمان فلسطین از جمله معامله قرن و کنفرانس ورشو مخالف است و از مقاومت محمود عباس در برابر این توطئه‌ها حمایت می‌کند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه