سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

معاون رئیس جمهور آمریکا:

ایران بزرگترین خطر برای صلح و امنیت خاورمیانه است

مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است ایران بزرگترین تهدید برای صلح و امنیت خاورمیانه است. وی این اظهارات را در کنفرانس ورشو ایراد کرده که معطوف به خاورمیانه است.

مایک پنس

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از عرب نیوز، مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است ایران بزرگترین تهدید برای صلح و امنیت خاورمیانه است. وی این اظهارات را در کنفرانس ورشو ایراد کرده که معطوف به خاورمیانه است. بسیاری از ناظران بر این باورند که هدف اصلی کنفرانس ورشو، مقابله با آنچه خطر ایران عنوان می شود است. 

مایک پنس همچنین متحدان اروپایی واشنگتن را به دلیل نقض تحریم های آمریکا علیه ایران سرزنش کرده و از آن ها خواسته است تا از توافق هسته ای با ایران موسوم به برجام خارج شوند. پنس گفته است:"متاسفانه برخی شرکای اروپایی ما رویکرد همکاری جویانه ای برای مقابله با خطر ایران از خود نشان نداده اند. آن ها مکانیسمی را بنیان نهاده اند تا از طریق آن تحریم های آمریکا علیه ایران را نقض کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه