سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

حمله ترامپ به جناح های مختلف

رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از نطق سالانه در ضیافت ناهار خصوصی با مجریان شبکه‌های خبری از رقبای سیاسی خودش از جمله سناتور متوفی جان مک‌کین انتقاد کرده است.

  ترامپ، قطعا نژاد پرست است

به گزارش خبرگزاری موج، دونالد ترامپ در ضیافتی که  با حضور مجریان ای‌بی‌سی، ان‌بی‌سی، سی‌بی‌اس، سی‌ اسپن و فاکس نیوز شماری از مخالفان خود را هدف انتقاد قرار داد.ترامپ درباره سناتور جان مک‌کین که شش ماه قبل بر اثر ابتلاء به سرطان درگذشت، گفت: "او کتابی نوشت و دوره افتاد فروخت." در واکنش به این سخنان مگان مک‌کین، دختر سناتور مک‌کین به سرعت واکنش نشان داد و رفتار او را رقت‌انگیز توصیف کرد.

علاوه بر این، رئیس‌جمهوری آمریکا جو بایدن را شخصی احمق دانست که امید دارد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ با او رقابت کند. به گفته شاهدان ترامپ گفته است: بایدن هرگز خیلی باهوش نبوده است. او محصل وحشتناکی بود. گاف‌های او غیر قابل باور هستند. وقتی من حرفی می‌زنم که شما فکر می‌کنید گاف داده‌ام، باور کنید عمدی است و گافی در کار نیست. بایدن حرف‌های احمقانه‌ای می‌زند چون احمق است!

ترامپ، چاک شومر ، رهبر اقلیت سنا را هم به باد انتقاد گرفته و این دموکرات را حرامزاده کثیف توصیف کرده است. او در ادامه سناتور الیزابت وارن دموکرات را هم بی‌نصیب نگذاشت و طبق معمول تبار بومی او را زیر سوال برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه