سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

پیشنهاد ترامپ به دموکرات ها برای بازگشایی دولت

دونالد ترامپ طرحی را برای بازگشایی دولت پیشنهاد داده که به موجب آن در صورت تایید سرمایه ساخت دیوار مرزی با مکزیک ، بازگرداندن یک میلیون مهاجر متوقف می‌شود.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، رییس جمهوری آمریکا این طرح را برای پایان دادن به تعطیلی دولت آمریکا مطرح کرد که به دنبال عدم تایید تامین بودجه ساخت دیوار مرزی با مکزیک ، تعطیل شده‌اند. ترامپ این طرح را در سخنرانی خود در کاخ سفید مطرح کرد. به گفته ترامپ، این پیشنهاد دو گروه از مهاجران را شامل می‌شود. نخست ۷۰۰ هزار فرزند افرادی که به طور غیرقانونی به آمریکا آمده‌اند و گزینه مورد علاقه دموکرات‌ها هستند و دسته دوم، ۳۰۰ هزار مهاجر دیگری هستند که مهلت آنان برای ماندن در آمریکا رو به اتمام است.

رییس جمهور آمریکا گفت، این امتیازات ارائه شده، "اعتماد و حسن نیت لازم را برای آغار اصلاحات مهاجرتی واقعی" ایجاد می‌کنند.

ترامپ در ازای این امتیازات خواستار ۵.۷ میلیارد دلار برای ساخت حصاری گسترده در مرز با مکزیک است که دموکرات‌ها بارها آن را رد کرده‌اند.

ترامپ همچنین ۸۰۰ میلیون دلار برای کمک‌های بشردوستانه ضروری  و ۸۰۵ میلیون دلار برای تکنولوژی کشف مواد مخدر به منظور کمک به کنترل درگاه‌های ورودی این کشور را خواستار شد.

ترامپ در این سخنرانی گفت: امروز اینجا هستم تا این بن‌بست را پایان دهم و گامی رو به جلو را به کنگره ارائه کنم تا تعطیلی دولت پایان یابد و بحران مرز جنوبی را حل کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه