سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

توئیت جدید ترامپ در مورد جنگ های آمریکا

رئیس‌جمهوری آمریکا در پیامی تاکید کرد جنگ‌های بی‌ سرانجام کشورش در نهایت به پایانی شکوهمند خواهد رسید.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، دونالد ترامپ در پیامی توئیتری نوشت: جنگ‌های بی پایان، به‌ویژه آن‌هایی که از سر قضاوت‌های نادرست چندین سال پیش آغاز شد و آن جنگ‌هایی که ما کمک مالی یا نظامی اندکی از جانب کشورهای ثروتمندی که به شدت از اقدامات ما بهره‌مند می‌شوند، دریافت می‌کنیم، در نهایت به پایانی باشکوه خواهد رسید.

توئیت ترامپ در شرایطی منتشر می‌شود که اخیرا گزارش‌ شد نظامیان آمریکایی آنطور که رئیس جمهور مدعی شده  چندان نزدیک به خروج از سوریه نیستند.  

جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا یکشنبه در مصاحبه‌ای گفته بود تا زمانیکه اهداف اصلی از جمله شکست داعش و تضمین ترکیه مبنی بر هدف قرار نگرفتن نیروهای کرد در سوریه محقق نشود، نظامیان آمریکایی در سوریه باقی می‌مانند.

بولتون و سایر مقام‌های کاخ سفید در "پشت پرده" برای کاستن از تاثیر دستور ماه گذشته رئیس‌جمهوری آمریکا برای خارج کردن ۲۰۰۰ نظامی از سوریه کار می‌کنند. با این حال ترامپ تاکید دارد هرگز زمانبندی دقیقی درباره تاریخ خروج نظامیان کشورش ارائه نکرده است اما توئیت ماه دسامبر او زنگ هشدار را برای قانونگذاران دموکرات و حتی جمهوری‌خواهان به صدا درآورد.

این در حالی است که از سال ۲۰۱۴ ائتلاف تحت رهبری آمریکا متشکل از بیش از ۷۰ کشور دست به عملیاتهای نظامی و هوایی علیه گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه زده است. عملیاتهای این ائتلاف در عراق با هماهنگی با دولت این کشور صورت می گیرد اما در سوریه بدون موافقت دولت سوریه یا شورای امنیت سازمان ملل انجام می‌شود.

برآورد شده در سوریه بالغ بر ۲۰۰۰ نظامی آمریکایی حضور دارند که شبه نظامیان مورد حمایتشان موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه کنترل برخی اراضی برخوردار از ثروتهای طبیعی را در شمال و شمال شرق سوریه در دست دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه