سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

ولادیمیر پوتین؛

در صورت لغو معاهده آی ان اف، واکنش نشان می دهیم

رئیس‌جمهور روسیه گفت: روسیه نسبت به این معاهده متعهد است، اما در صورت لغو این قرارداد واکنش لازم را نشان خواهیم داد.

ولادیمیر پوتین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین گفت: این تصمیمی است که مدتها قبل گرفته شده و آنها فکر کردند که ما توجهی به این موضوع نداریم اما توسعه این موشک‌ها در بودجه پنتاگون لحاظ شده است و بعد اعلام کردند از معاهده آی ان اف خارج می‌شوند، در گام بعدی به دنبال مقصر گشتند، و آخر روسیه را مقصر نامیدند. این ساده‌ترین و عادی ترین کار برای مردم عادی در غرب است. این حقیقت ندارد ما مخالف نابودی این معاهده هستیم اما در صورت لغو، ما نیز واکنش مناسب خواهیم داشت.

وی گفت که بسیاری از دیگر کشورها همچنان سرگرم توسعه موشک‌های کوتاه برد و میان برد هستند اما روسیه و آمریکا خود را به این معاهده متعهد کردند. با این حال اگر واشنگتن معتقد است که باید این سلاح‌ها را داشته باشد مسکو هم از این الگو پیروی خواهد کرد.

پوتین افزود: حالا شریک آمریکایی ما معتقد است اوضاع تغییر کرده و آمریکا باید این سلاح ها را داشته باشد. پاسخ ما؟ ساده است ما هم به تجهیز و توسعه می‌پردازیم.

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت: آمریکا بطور یکجانبه از معاهده موشک‌های بالستیک که یکی از توافق‌های کلیدی در امنیت بین‌المللی بود خارج شد.

آمریکا مهلت ۶۰ روزه‌ای را برای روسیه برای عمل به تعهداتش براساس معاهده موشک‌های میان برد تعیین کرده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه