سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا بیان کرد:

تاکید بر اجرای برجام به عنوان کلید امنیت منطقه و اروپا

مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا برحفظ برجام به عنوان یکی از ستون‌های کلیدی امنیت منطقه و اروپا و نیز با هدف احترام به توافق‌های بین‌المللی تاکیدکرد.

موگرینی

به گزارش خبرگزاری موج، فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا پس از دیدار وی با علی اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در بروکسل یک بیانیه منتشر و در آن تصریح کرد: هر دو طرف بر تعهد خود به ادامه اجرای موثر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تاکید کردند و آخرین پیشرفت‌ها در این زمینه را مورد بررسی قرار دادند. آنها همچنین بر عزم خود برای حفظ برجام  به عنوان یکی از ستون‌های کلیدی امنیت منطقه و اروپا و نیز با هدف احترام به توافق‌های بین‌المللی تاکیدکردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: نماینده بلند پایه اتحادیه اروپا خواستار تداوم همکاری با ایران در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز مطابق با سومین سمینار عالی همکاری‌های بین‌المللی هسته‌ای شد. این سمینار با هدف ایجاد اعتماد درخصوص ماهیت صرفا صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران برگزار شده بود.

همچنین در این بیانیه آمده است که فدریکا موگرینی در این دیدار، نگرانی‌های اتحادیه اروپا درخصوص فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را نیز مطرح کرد.

سومین سمینار سطح بالای همکاری هسته‌ای ایران و اتحادیه اروپا روزهای  ۵ و ۶ آذرماه در بروکسل با حضور علی‌اکبر صالحی، عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امورخارجه ایران و نمایندگان از مجلس و به علاوه رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان دیگری از اروپا شامل دانشمندان و مهندسین برگزار شد.

صالحی و موگرینی عصر روز سه‌شنبه در حاشیه این سمینار با یکدیگر دیدار کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه