سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نخست وزیر عراق

نامزدهای ریاست جمهوری باید به وحدت عراق و حفاظت از حاکمیت کشور پایبند باشد

نخست وزیر عراق درخواست ها برای استعفای دولت را "سیاسی" خواند.

نخست وزیر عراق

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از سومریه نیوز، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، در جریان کنفرانس مطبوعاتی گفت: نامزدهای ریاست جمهوری باید به وحدت عراق و حفاظت از حاکمیت کشور پایبند باشد. ما مسؤولیت‌هایمان را به طور کامل تا زمان تحویل کابینه به دولت جدید انجام می‌دهیم.

در پی درخواست‌های تعدادی از فراکسیون‌ها برای استعفای دولت العبادی به دلیل عدم توانایی در اداره اوضاع نخست وزیر عراق گفت: درخواست‌های ارائه شده برای استعفای دولت، مطالباتی سیاسی بوده و برخلاف اصول قانون اساسی هستند.

العبادی با بیان اینکه عراق فرصت بزرگی برای بهره‌برداری از حمایت‌های بین‌المللی در اختیار دارد، همچنین تاکید کرد که کسانی هستند که شرایط را به سمت بحرانی کردن روابط میان سه قوه در عراق سوق می‌دهند.

نخست وزیر عراق گفت: دولت‌های محلی باید خودشان را جهت تعامل با اختیارات غیرمتمرکز وفق دهند.

وی در خصوص مسأله استان بصره تصریح کرد: غفلت و بی‌توجهی به زیرساخت‌ها و قدیمی‌ بودن آن‌ها باعث افزایش شوری آب بصره شده و در پس این مشکل دلایل سیاسی وجود ندارد.

العبادی درخصوص وضعیت داخلی عراق تاکید کرد: عراق نیاز مبرمی به تغییر جسورانه نظام قضایی دارد تا شبهه‌ای در مورد آن وجود نداشته باشد.

از سوی دیگر، حیدرالعبادی از اجرای عملیات موفقیت‌آمیز در تعقیب بقایای داعش در روزهای اخیر خبر داد و اعلام کرد که "تروریسم" همچنان خطر جدی علیه منطقه به شمار می‌آید.

وی همچنین تصریح کرد: موفقیت در کسب اعتماد شهروندان مانع از ایجاد هر نوع خاستگاه اجتماعی برای داعش در عراق  می‌شود.

نخست وزیر عراق  ضمن محکوم کردن عملیات تروریستی در شهر اهواز  تاکید کرد که تمامی کشورها باید برای نابودی تروریسم با یکدیگر همکاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه