سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سازمان ملل:

این حق مسلم مردم عراق است که برای آزادی دست به تظاهرات بزنند

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق تاکید کرد که این حق مسلم مردم عراق است که برای آزادی دست به تظاهرات بزنند و بدون ترس، ارعاب و نگرانی از بازداشت خودسرانه در تظاهرات مسالمت‌آمیز شرکت کنند.

یان کوبیس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از دویچه وله، یان کوبیس، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق گفت، دولت عراق باید به درخواست‌های قانونی و مشروع تظاهرکنندگان پاسخ دهد. نماینده سازمان ملل در امور عراق همچنین افزود که ادامه تظاهرات و کشته شدن معترضان نگران‌کننده است.

او در عین حال تاکید کرد که سازمان ملل عمیقا نگران ادامه خشونت و همچنین اعمال خرابکاری در عراق است.

به گفته کوبیس، کشته شدن معترضان عراقی و نیروهای امنیتی و همچنین تخریب اموال عمومی و خصوصی، دفاتر احزاب سیاسی، نهادهای دولتی و زیرساخت‌های اقتصادی نگران کننده است و ادامه این روند تاثیر مخربی بر وضعیت امنیتی و اقتصادی عراق خواهد گذاشت.

نماینده سازمان ملل در امور عراق همچنین تاکید کرد که این حق مسلم مردم عراق است که برای آزادی دست به تظاهرات بزنند و بدون ترس، ارعاب و نگرانی از بازداشت خودسرانه در تظاهرات مسالمت‌آمیز شرکت کنند.

او همچنین گفت که از تظاهرات نباید برای ایجاد اخلال استفاده شود.

کوبیس همچنین هشدار داد که هنوز بقایای داعش در عراق می‌جنگند و مردم عراق به شدت نیاز به ثبات درازمدت دارند.

نماینده سازمان ملل متحد یادآور شد که  بعد از انتخابات اخیر پارلمانی در ۱۲ مه اکنون ضروری است هر چه زودتر یک دولت فراگیر و طرفدار اصلاحات تاسیس شود. به گفته کوبیس چنین دولتی قادر به پاسخگویی به درخواست‌های مردم ازجمله اشتغال‌زایی و مبارزه با فساد خواهد بود.

استان‌های جنوبی عراق از ۹ ژوئیه جاری صحنه تظاهرات گسترده علیه فساد مالی، بیکاری و کمبود خدمات شهری مانند آب و برق بوده است.

مقام‌های عراقی گفتند که در درگیری‌های اخیر پنج نفر کشته و تعداد زیادی نیز مجروح شده‌اند.

تظاهرات استان‌های جنوبی عراق به ویژه در بصره هنوز فروکش نکرده و دامنه اعتراضات به میدان نفتی "الزبیر" در بصره رسید.

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داده که نیروهای امنیتی عراق با تظاهرکنندگان در مقابل میدان نفتی "الزبیر" در شهر بصره برخورد شدیدی کرده و با شلیک هوایی معترضان را متفرق کردند.

در میدان نفتی الزبیر که از سوی شرکت ایتالیایی "انی" مدیریت می‌شود، روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت تولید می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه