سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

پارلمان کانادا ترامپ را محکوم کرد

تارنمای خبری آمریکایی هیل (TheHill) نوشت: پارلمان کانادا حملات دونالد ترامپ علیه جاستین ترودو نخست وزیر این کشور پس از پایان نشست سران هفت کشور برتر صنعتی و اقتصادی (جی ۷) را محکوم کرد.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، تارنمایی خبری آمریکایی هیل در مطلبی از محکوم شدن ترامپ و مشاورانش به علت اینکه جاستین ترودو را هدف حملات خود قرار داد نوشت.

هیل در ادامه نوشت: در رای گیری مخفیانه پارلمان کانادا رئیس جمهوری آمریکا و مشاورانش به دلیل اینکه ترودو را هدف حملات خود قرار داده بودند، محکوم شدند.
نمایندگان مجلس عوام طرحی را تصویب کردند که به موجب آن اظهارات تحقیرآمیز و حمله شخصی توسط مقامات آمریکایی (علیه نخست وزیر کانادا) به روابط دوجانبه لطمه می زند و مطرود است.
هیل نوشت: این اقدام نمادین پارلمان کانادا پس از آن صورت می گیرد که پیتر ناوارو (Peter Navarro) مدیر شورای تجارت ملی کاخ سفید درباره نخست وزیر کانادا گفته بود: برای هر رهبر (کشوری) که باور بد دیپلماسی با ترامپ داشته باشد، جایی خاصی برایش در دوزخ وجود دارد.
تارنمای خبری آمریکایی در ادامه افزوده است: شماری از مقامات دولت آمریکا و همچنین شخص ترامپ در نشست هفته گذشته گروه هفت در کانادا، نخست وزیر این کشور را ملامت کردند و پس از آنکه ترودو به شدت از ترامپ انتقاد کرد، وی نیز از امضای بیانیه اجلاس سرباز زد.
به نوشته هیل، مقامات آمریکا ترودو را برای رفتار دوگانه نسبت به ترامپ پس از اینکه وی محل اجلاس سران گروه هفت در ایالت کبک کانادا را ترک کرد مورد انتقاد قرار دادند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه