سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

دونالد ترامپ:

روابط میان آمریکا و اسرائیل هیچ‌گاه بهتر از این نبوده است

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در دیدار با دونالد ترامپ در کاخ سفید از تصمیم واشنگتن در افتتاح سفارت در قدس تشکر کرد و آن را اقدامی دانست که مردم اسرائیل سالیان دراز آن را فراموش نمی‌کنند.

ترامپ و نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، امروز دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در کاخ سفید در مورد موضوع افتتاح سفارت واشنگتن در قدس با یکدیگر گفت و گو کردند و همچنین  دونالد ترامپ اظهار داشت که  احتمالاً در مراسم افتتاح سفارت کشورش در قدس شرکت خواهد کرد.

افتتاح سفارت آمریکا در قدس

نتانیاهو در این دیدار بار دیگر از تصمیم آمریکا برای افتتاح سفارت در قدس تشکر کرد و گفت: مردم ما سالیان دراز این واقعه را به یاد خواهند آورد.

او اضافه کرد: « یهودیان حافظه‌ای قوی دارند و همچنان که بعد از هزاران سال کمک‌های کوروش کبیر در خاطرشان است، اقدام دونالد ترامپ برای انتقال سفارت را نیز به خاطر خواهند سپرد.»

بر اساس گزارش رویترز، ترامپ نیز گفت که روابط میان آمریکا و اسرائیل هیچ‌گاه بهتر از این نبوده است.

او افزود، در نظر دارد برای افتتاح سفارت آمریکا به قدس سفر کند و دولت ایالات متحده در حال بررسی این موضوع است.

ایران با این توافق هسته‌ای جسورتر و ثروتمندتر شده است

از سوی دیگر، نتانیاهو در دیدار با ترامپ ادعا کرد که مبارزه علیه تهدیدی که از سوی ایران وجود دارد، مهم‌ترین مسئله خاورمیانه است. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: ایران باید متوقف شود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهارات واهی خود خطاب  به دونالد ترامپ، مدعی شد: اگر بخواهم بگویم بزرگ‌ترین چالش پیش روی هر دوی ما و همسایگان عربمان چیست، این چالش می‌تواند در یک لغت خلاصه بشود: ایران.

وی با بیان این‌که ایران بلندپروازی‌های هسته‌ای خود را کنار نگذاشته است، اظهار کرد: ایران با این برجام جسورتر و ثروتمندتر شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه