سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

انتقاد تُند رئیس سابق سیا از رئیس جمهور تاجر

جان برنان : بی‌ثباتی، بی‌عرضگی، بی‌تجربگی و بی‌اخلاقی ترامپ کار دست آمریکا می‌دهد

جان برنان رئیس سابق اطلاعات مرکزی آمریکا ( سیا) پیش بینی کرد که امروزه دونالد ترامپ به دلیل ویژگی هایی شخصیتی بی ثبات و فقدان تجربه در واکنش به مسائل بین المللی پیش رو با دشواری های زیادی روبرو است.

جان برنان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری هیل، جان برنان، رئیس سابق سیا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری ام.اس.ان.بی.سی گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای به دست گرفتن فعالیت‌های مربوط به فرماندهی کل به ویژه در رویارویی با تهاجم‌های رو به رشد نظامی از سوی کره شمالی و روسیه ناکام مانده است.

واکنش تند رئیس سابق سیا از ترامپ

وی ادامه داد: بر کسی پوشیده نیست که ترامپ کارآمدی و تجربه کافی را در رویارویی با مسائلی که برای کشور به وجود آمده، ندارد و من فکر می‌کنم که باید کاری کرد. کشور ما به اعتمادی نیاز دارد تا بتواند با افرادی چون ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه که قدرت‌نمایی نظامی می‌کند، روبرو شود. با کشوری چون کره شمالی روبرو شود و با آن مقابله کند. اگر کسی دارای شخصیتی بی‌ثبات، بی‌تجربه و ناکارآمد را در کاخ سفید داشته باشیم، با دشواری زیادی روبرو خواهیم بود.

رئیس سابق سیا همچنین به این مساله اشاره کرد که ترامپ در توئیت‌هایش بجای واکنش به پوتین، درباره الک بالدوین، بازیگر هالیوودی به اظهار نظر می‌پردازد.

پوتین گفته که سیستم‌های موشکی روسیه را ارتقا داده و مدعی شده که می‌تواند با این موشک‌ها، سیستم‌های دفاعی موشکی آمریکا را بلا استفاده کند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه