سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

در واکنش به تصمیم ترامپ و ادامه اشغالگری اسرائیل

چهار کشور اروپایی فلسطین مستقل را به رسمیت می شناسند

پس از تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انتقال سفارت خود از تل آویو به قدس، چهار کشور اسلوونی، لوکزامبورگ، ایرلند و بلژیک قصد دارند، دولت مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

قدس

به گزارش خبرگزاری موج، شبکه ۱۰ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد چهار دولت اروپایی درصدد به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 هستند. اسلوونی، لوکزامبورگ، ایرلند و بلژیک تمایل خود را برای این امر اعلام کرده اند. دولت اسلونی در این مسیر پیشگام نیز شده و هفته گذشته این موضوع را در هیئت وزیران خود مورد بررسی قرار داد و به رأی گذاشت. 

لایحه به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی پس از تصویب شدن در کابینه اسلوونی برای تبدیل شدن به قانون به پارلمان این کشور فرستاده شد و منتظر بررسی شدن در نهاد قانونگذاری است. قرار است پارلمان اسلوونی ماه فوریه آینده در مورد این موضوع رای گیری وآن را تصویب کند.
بر همین اساس، بلژیک، لوکزامبورگ و ایرلند نیز در صدد به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین هستند.
وزیر خارجه ایرلند در جریان سفر اخیر خود به تل آویو، به مقامات رژیم صهیونیستی گفته بود که کشورش به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین را به طور جدی بررسی می کند.
در همین راستا، وزیر خارجه لوگزامبورک چند روز پیش ضمن درخواست از کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش کرد فرانسه را متقاعد کند ابتکار عمل را در این زمینه به دست گیرد.
مقامات بلند پایه رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کردند که دولت بلژیک به طور جدی در صدد به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.
به نوشته روزنامه فرانسوی لوموند، پاریس در حال تلاش برای بهبود وضعیت تشکیلات خودگردان فلسطین در اتحادیه اروپا بدون به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل است و پیشنهاد کرده است که اتحادیه اروپا -همانند توافقی که در گذشته با تل آویو امضا کرده بود- یک توافقنامه تجارت آزاد با تشکیلات خودگردان فلسطین منعقد کند.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در ۱۵ آذر گذشته شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و اعلام کرد زمینه انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس را فراهم می کند. این در حالی است که مقامات فلسطینی تاکید دارند کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس تشکیل خواهد شد. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه