سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید

رسانه های عراقی خبر دادند؛

عمار حکیم و مقتدا صدر به ائتلاف حیدر العبادی پیوستند

برخی رسانه های عراقی مدعی شدند مقتدا صدر و عمار حکیم سند پیوستن به فهرست انتخاباتی العبادی را امضا کردند.

عمار حکیم و مقتدا صدر

به گزارش خبرگزاری موج، برخی خبرگزاری های عراق  به نقل از «جاسم محمد جعفر» از اعضای فهرست انتخابی حیدر العبادی نوشتند که سید عمار حکیم و سید مقتدا صدر، سند پیوستن به فهرست انتخاباتی العبادی را امضا کردند.
از طرفی حزب کنگره ملی - میراث سیاسی «احمد چلبی»، معاون سابق نخست وزیر عراق در امور اقتصادی - در بیانیه ای جداگانه، پیوستن خود را به فهرست انتخابی حیدر العبادی اعلام کرد.
ریاست حزب کنگره ملی عراق در حال حاضر در اختیار «آراس حبیب» است.
جاسم محمد جعفر گفته است که فهرست انتخاباتی 'ائتلاف النصر' حیدر العبادی، در حال حاضر با پیوستن تعداد زیادی از شخصیت های اهل سنت عراق، یکی از فراگیرترین فهرست های انتخاباتی عراق است.
وی تاکید کرده است که تلاش می شود که برخی از جریان های سیاسی کرد عراق نیز به این فهرست انتخاباتی بپیوندند.
وی خاطر نشان کرده است که 'ائتلاف دمکراسی برای عدالت' به رهبری برهم صالح معاون سابق نخست وزیر عراق، یکی از مهمترین جریان های کرد است که احتمالا به فهرست ائتلاف النصر خواهد پیوست.
در حال حاضر غیر از ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی معاون رییس جمهوری عراق، بقیه جریان های مهم سیاسی شیعه به علاوه بخش اعظم گروه های مقاومت اسلامی وابسته به حشد الشعبی، به صفوف فهرست انتخاباتی ائتلاف النصر حیدر العبادی پیوسته اند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه