سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

صبری:

ترامپ صلاحیت تصمیم‌گیری درباره قدس را ندارد

خطیب مسجدالاقصی در واکنش به تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: این تصمیم، ادعایی باطل، غیرقانونی، ظالمانه و غیر انسانی است و رئیس‌جمهور آمریکا صلاحیت تصمیم‌گیری درباره قدس را ندارد.

شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از الجزیره، شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالاقصی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ضمن محکوم کردن همه راه‌حل‌های سیاسی که به شهر قدس و مسجدالأقصی ضربه می‌زند، تاکید کرد که ملت فلسطین از قدس و مسجدالاقصی دفاع خواهند کرد و در برابر زورگویی اشغالگران با تمام توان خواهند ایستاد.

وی ضمن اعلام مخالفت با همه راه‌حل‌هایی که به دنبال یافتن پایتختی به غیر از قدس برای فلسطین است، گفت: موافقت  با شهرک ابودیس در شرق قدس یا بیت حنینا در شمال قدس به عنوان پایتخت فلسطین، کوتاهی در حق شهر مقدس قدس است و هرگونه کوتاهی در قبال قدس، کوتاهی در قبال مکه مکرمه و مدینه منوره محسوب می‌شود.

خطیب مسجدالاقصی در واکنش به تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: این تصمیم، ادعایی باطل، غیرقانونی، ظالمانه و غیر انسانی است و رئیس‌جمهور آمریکا صلاحیت تصمیم‌گیری درباره قدس را ندارد.

خطیب مسجدالاقصی در بخش دیگری از خطبه‌های خود، از عدم اتخاذ اقدامات عملی همچون قطع روابط سیاسی یا اقتصادی و یا حتی احضار سفرای آمریکا توسط نظام‌های عربی و اسلامی در واکنش به تصمیم آمریکا انتقاد کرد.

وی در عین حال از مواضع ملت‌ها و اقدام فوری آن‌ها در مخالفت با تصمیم ترامپ تمجید کرد و گفت: آن‌ها از خیانت نظام‌هایشان ناامید نشدند و پایبندی خود به حق قانونی و اعتقاداتشان و عدم چشم‌پوشی از مقدساتشان را ثابت کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه