سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

جنبش عدم تهعد:

تصمیم ترامپ درباره قدس نقض قوانین بین المللی است

جنبش عدم تعهد تصمیم ترامپ مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل را خلاف قواعد و قطعنامه های بین المللی دانست.

نشست عدم تعهد به ریاست ونزوئلا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این کشورها در نشستی در پاریس به ریاست وزیر امور خارجه ونزوئلا ضمن محکوم کردن تصمیم ترامپ، تاکید کردند که این اقدام غیرقانونی و بر خلاف قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی است.

آنها همچنین تصریح کردند که هر گونه تغییری در وضعیت قدس از سوی هر طرف یا دولتی که باشد، غیرقانونی و بی‌اعتبار خواهد بود.

نمایندگان کشورهای عضو در سخنانی اقدام یکجانبه آمریکا را بی‌اعتبار و غیرالزام آور دانسته و تاکید کردند که این تصمیم مخالف اجماع بین‌المللی در مورد اوضاع حاکم بر اراضی اشغالی فلسطین به ویژه قدس اشغالی است.

در این راستا «رامی حمد الله»، نخست وزیر وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین و اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاوت اسلامی حماس تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارت آمریکا به این شهر را مورد انتقاد قرار دادند.

حمدالله در آغاز سخنرانی‌اش در نشست هفتگی دولتش، تصمیم ترامپ را ظالمانه توصیف کرد و در جریان سخنرانی‌اش از نهادهای سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب خواست در این راستا دست به تحرک بزنند.

وی همچنین بر عهده گرفتن مسوولیت این تصمیم و حمایت از مردم فلسطین و تلاش جدی و قاطعانه برای فیصله دادن به اشغالگری را متوجه سازمان ملل دانست.

در همین راستا، هنیه نیز تصمیم اخیر دونالد ترامپ را به مثابه دشمنی علیه ملت فلسطین و امت اسلامی دانست و این اقدام آمریکا را رویارویی با یکپارچگی موضع فلسطینی، وحدت موضع عربی و اسلامی که از موضع فلسطینی و انقلاب آن حمایت می‌کند، برشمرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه