سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

انتقاد گروه های حقوق بشری ونزوئلا از سوء رفتار دولت با مخالفان

گروه های حقوق بشری ونزوئلا از خشونت شدید و سوء رفتار پلیس این کشور با مخالفان انتقاد کردند.

خشونت پلیس ونزوئلا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری رویترز، این دو گروه حقوق بشری موسوم به «دیده بان حقوق بشر مستقر در آمریکا» و «انجمن مجازات مستقر در ونزوئلا» در گزارشی مشترک براساس ۸۸ مورد در آوریل و سپتامبر سال جاری میلادی نوشتند که دولت ونزوئلا معترضان ضد دولتی را به صورت نظام‌مند مورد آزار و بازداشت‌های خودسرانه قرار داده است. حدود ۵۴۰۰ تن بازداشت شده‌اند که از این تعداد ۷۵۷ تن در دادگاه‌های نظامی مورد محاکمه قرار گرفته‌اند.

ببش از ۱۲۰ تن در جریان ناآرامی‌ها در سال جاری میلادی علیه دولت کاراکاس کشته شدند که قربانیان شامل معترضان، حامیان دولت، مقام‌های امنیتی و حتی رهگذران بودند.

معترضان می‌گویند سربازان گارد ملی ونزوئلا که سراپا مسلح بودند با آنها به مقابله می‌پرداختند درحالیکه «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهوری ونزوئلا می‌گوید دولتش با شبه نظامیان مسلح شده مورد حمایت آمریکا روبروست.

مادوروی سوسیالیست با چهار ماه تظاهرات گسترده در کشور روبرو شد و معترضان در جریان این اعتراضات خواستار برگزاری انتخاباتی زودهنگام، کمک‌های بشردوستانه غذایی و دارویی و احترام به کنگره تحت رهبری اپوزیسیون و ‌آزادی تمامی زندانیان سیاسی و فعالان حقوق بشری بودند.

«خوزه میگوئل ویوانکو»، وکیل شیلیایی و مدیر بخش آمریکایی در دیده‌بان حقوق بشر گفت: این آزارها و سوء‌رفتارهای وسیع و گسترده علیه اپوزیسیون دولت شامل شکنجه و مصونیت عاملان این اقدامات در سطح بسیار بالایی است.

شوک الکتریکی و ضرب و شتم

در یکی از پرونده‌ها، عوامل اطلاعاتی ونزوئلا یک منتقد ۳۴ ساله را از سقف آویزان کرده و به وی شوک الکتریکی دادند تا اعتراف کند. این مرد که هویتش فاش نشده در نهایت آزاد شد و ونزوئلا را ترک کرد.

در مورد دیگری، یک فرد ۳۲ ساله که در جریان تظاهرات در ایالت کارابوبو بازداشت شده بود، برای چندین ساعت توسط سربازان گارد ملی ونزوئلا که وی را تجاوز به دخترش تهدید کرده بودند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت. وی به مقام‌ها گفته بود که ماموران گاز اشک آور به داخل سلولش انداخته بودند.

سایرین نیز گفته بودند درحالیکه دستهایشان به یک نیمکت آهنین بسته شده بود، با باتوم مورد ضرب و شتم قرار گرفته و شاهد مردی بودند که مورد تجاوز قرار گرفته بود. دست کم ۱۵ بازداشتی در کارابوبو گفتند که نیروها آنها را مجبور کردند تا مدفوع انسانی بخورند.

مقام‌های ونزوئلایی این مساله را رد کرده‌اند؛ این درحالیست که مقام‌های دولت کاراکاس اغلب آزارها و سواستفاده‌ها را کم اهمیت می‌شمارند.

دولت مادورو می‌گوید دیده‌بان حقوق بشر یک عامل آمریکایی است که به دنبال توطئه برای تخریب سوسیالیسم در آمریکای لاتین است.

این دو گروه حقوق بشری می‌گویند مواردی از پرتاب کوکتل مولوتوف و سنگ از سوی معترضان به سوی نیروهای امنیتی گزارش شده اما سوء‌رفتارها و آزارهای نیروهای امنیتی علیه معترضان بیش از حد تصور است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه