سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

جلوگیری العبادی از میانجیگری وزیر خارجه آلمان میان بغداد و اربیل

هفته نامه اشپیگل از ممانعت العبادی برای سفر وزیر خارجه آلمان به عراق برای میانجیگری میان اربیل و بغداد خبر داد.

گابریل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه خبری دویچه وله، بنا بر اطلاعاتی که هفته‌نامه اشپیگل آلمان به دست آورده، حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق به‌نحوی "غیر دیپلماتیک" مانع از سفر وزیر خارجه آلمان به این کشور شده است.

اشپیگل می‌نویسد: العبادی به‌شدت با برنامه گابریل، سیاستمدار حزب سوسیال‌دموکرات آلمان برای دیدار از اقلیم کردستان در شمال عراق مخالفت کرده است.

زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان در نظر داشت اوایل نوامبر در بغداد با مقام‌های دولت مرکزی عراق گفت‌وگو کند و سپس راهی اربیل، مرکز اقلیم کردستان شود. هدف او از این سفر زمینه‌سازی برای گفت‌وگوهایی جدید میان دو طرف بود.

اما به نوشته اشپیگل دولت عراق به وزارت خارجه آلمان اعلام کرده، از سفر گابریل به بغداد استقبال می‌شود، ولی سفر او به اقلیم کردستان که در جهت استقلال می‌کوشد، مطلوب نیست.

این اقدام عبادی از نظر دیپلماتیک برای آلمان نشانه‌ای محسوب می‌شود که شدت رویارویی دو جبهه بغداد و کردها را نشان می‌دهد.

به نوشته اشپیگل آنلاین این مسئله برای مأموریت ارتش آلمان در عراق نیز مشکل‌ساز به حساب می‌آید. تا کنون سربازان آلمانی در زمینه آموزش نظامی به پیشمرگ‌های کرد در این کشور فعالیت داشتند. علاوه بر این ارتش آلمان مقادیر زیادی سلاح در اختیار کردها گذاشته است؛ اقدامی که چندان باب میل بغداد نیست.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه