سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

نیچروان بارزانی و معاونش استعفا دهند

شخصیت‌های سیاسی،‌ پارلمانی و آکادمیک در اقلیم کردستان از نخست وزیر این اقلیم و معاونش خواستند که از پست‌های خود استعفا دهند.

اقلیم کردستان عراق

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از سومریه نیوز، در بیانیه‌ای که از سوی ۱۰۹ شخصیت سیاسی،‌ پارلمانی،‌ آکادمیک و رسانه‌ای کرد امضاء شده،‌ آمده است: همه‌پرسی که در ۲۵ سپتامبر گذشته در اقلیم کردستان صورت گرفت، فاجعه بزرگی را برای مردم ما رقم زد و در پی آن مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان مسئولیت این اقدام را بر عهده گرفت و از منصبش استعفا داد.

افرادی که این بیانیه را امضاء کرده‌اند از نیچروان بارزانی و قباد طالبانی معاون وی نیز خواستند تا مسئولیت خود را در همه‌پرسی بر عهده گرفته و از پست‌هایشان استعفا دهند.

آن‌ها اعلام کرده‌اند که نخست وزیر اقلیم کردستان و معاونش مسئول نابسامانی اوضاع و بحران‌ها در اقلیم کردستان پیش از اجرای همه‌پرسی بودند که از جمله این بحران‌ها مشکل حقوق‌ها و توقف فعالیت پارلمان و فروپاشی وضعیت اقتصادی و کم بودن خدمات ارائه برق و سوخت طی ۲۶ سال گذشته است.

آن‌ها همچنین خواهان تشکیل دولت تکنوکرات مستقل موقت برای اداره اقلیم کردستان طی دوره زمانی ۶ تا ۸ ماه شدند.

 کسانی که این بیانیه را امضاء کردند تصریح نمودند که ماموریت‌های دولت موقت در نظارت بر انجام گفت‌وگو با بغداد و عادی سازی اوضاع و آمادگی برای برگزاری انتخابات سالم در اقلیم کردستان خلاصه می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه