سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

در عربستان؛

کاردار آمریکا با نخست‌وزیر مستعفی لبنان دیدار می کند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که کاردار این کشور در ریاض روز چهارشنبه با نخست‌وزیر مستعفی لبنان که در عربستان سعودی به سر می‌برد، دیدار کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از «روسیا‌الیوم»، «هیدر نائورت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا، پنجشنبه با همتای سعودی خود «عادل الجبیر» درباره موج بازداشتی‌ها در این کشور پادشاهی، که در چارچوب مبارزه با فساد، صورت گرفته است، گفت‌وگو کرد.

نائورت گفت که تیلرسون در این گفت‌وگوی تلفنی با الجبیر، از حکومت سعودی خواست در ارتباط با پیگردهای قانونی درخصوص فساد، «عادلانه و به طور شفاف» اقدام کند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که کاردار سفارت این کشور در ریاض، روز چهارشنبه با «سعد حریری» نخست‌وزیر مستعفی لبنان در عربستان سعودی دیدار کرد.

این سخنگو در پاسخ به سوالی درباره گزارش بازداشت حریری در عربستان سعودی، از اظهارنظر درباره محل این دیدار یا وضعیت الحریری در عربستان امتناع کرد. وی این دیدار را «گفت‌وگویی حساس، خصوصی، و دیپلماتیک» خواند.

جمعه گذشته، حریری عازم عربستان سعودی شد. ولی روز شنبه، به طور ناگهانی و غیرمعمول استعفای خود را از نخست‌وزیر لبنان اعلام کرد. وی در نطق استعفای خود از حزب‌الله لبنان و سیاست‌های ایران در منطقه انتقاد کرد و مدعی شد که جانش در خطر است.

در حالی‌که بسیاری بر این عقیده‌اند که حریری تحت فشارهای مقام‌های سعودی و با هدف به تعطیلی کشاندن فرایند سیاسی در لبنان و فشار به حزب‌الله برای خروج از دولت، مجبور به استعفا شده است.

خبرگزاری رویترز روز گذشته به نقل از یک مقام بلندپایه دولت لبنان این فرضیه را مطرح کرد که عربستان سعودی سعد حریری را در این کشور ربوده است. در همین حال، «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان قرار است برای بازگرداندن حریری به «رویکرد دیپلماتیک» متوسل شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه