سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

السیسی آشتی با اخوان المسلمین را موکول به نظر مردم دانست

رئیس جمهور کنونی مصر که عامل اصلی کودتا علیه دولت محمد مرسی به حساب می آید، اعلام کرد: آشتی با اخوان المسلمین بستگی به نظر مردم این کشور دارد.

السیسی

به گزارش خبرگزاری موج، «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر در مصاحبه با شبکه فرانس ۲۴ درباره امکان آشتی با اخوان المسلمین گفت: «جواب این سوال نزد من نیست این سوال را باید از مردم مصر بپرسید. مردم مصر بسیار خشمگین هستند و باید دیگران به این مساله توجه کنند.»

وی در جریان سفرش به پاریس درباره بحران قطر نیز گفت: «مصر، عربستان، امارات و بحرین از قطر می‌خواهند در امورشان دخالت نکرده و حمایت از تروریسم را متوقف کند.»

سیسی افزود: «خواسته‌هایی برای بازگشت اوضاع به روال قبل وجود دارد. ما خواهان چیز عجیبی نشده‌ایم بلکه خواهان عدم مداخله و توقف حمایت از تروریسم شده‌ایم. خواسته‌های ما واضح است اگر خواهان همکاری هستند پس پاسخ واضح است.»

وی گفت: «سیاست مصر درباره عدم مداخله در امور داخلی دیگر کشورها ثابت است و ما از کشورهای دیگر نیز می‌خواهیم در امورمان دخالت نکنند. من نام کشورها را نمی‌برم اما کشورهایی هستند که به حمایت مالی و تسلیحاتی از تروریسم و آموزش تروریست‌ها می‌پردازند. این کشورها باید به خاطر ثبات مصر و جهان از این کارشان دست بردارند. ما از میلیون‌ها مهاجر و پناهجو و مردمی صحبت می‌کنیم که در سوریه، عراق و کشورهای دیگر کشته شده‌اند.»

سیسی در راستای مبارزه با تروریسم گفت: «این پدیده تنها مصر یا کشورهای عربی را تهدید نمی‌کند بلکه تمامی خاورمیانه و اروپا را تهدید می‌کند. مبارزه با تروریسم چالش واقعی برای ثبات و امنیت جهان است. مصر از سال‌ها پیش خواهان مقابله با این گروه‌های تروریستی شده است.»

وی بر لزوم متحد شدن جهان برای مقابله با این چالش که تلاش‌های بزرگ و اراده واقعی را می‌طلبد، تأکید کرد.

سیسی گفت: «ما پیش‌بینی می‌کنیم که موفقیت علیه داعش در سوریه و عراق تروریست‌ها را وادارد که به لیبی، مصر و سینا و غرب آفریقا بیایند.»

وی درباره روابط مصر و ایران گفت: «ما اکنون برای کاهش شدت تنش کنونی میان دو کشور تلاش می‌کنیم. روابط ما با ایران نزدیک به ۴۰ سال است که قطع شده است. ما اکنون برای کاهش تنش موجود و تضمین امنیت برادرانمان در شورای همکاری خلیج فارس تلاش می‌کنیم. ما خواهان حفظ امنیت و ثبات کشورهای عضو این شورا هستیم. مصر بخشی از امنیت ملی عربی است. ما از تمامی اقداماتی که ثبات کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را تضمین می‌کند، حمایت می‌کنیم.»

سیسی درباره بحران سوریه گفت: «مصر دیدگاه و سیاست ثابتی درباره سوریه دارد و آن حفظ وحدت این کشور است تا اوضاع بدتر از این نشود.»

وی تأکید کرد که باید ارتش ملی وظیفه مقابله با تروریسم در سوریه را برعهده داشته باشد و این تنها راه برای پایان تنش و آشوب در منطقه به ویژه در سوریه، لیبی و سومالی است.

سیسی درباره موضعش نسبت به نظام سوریه گفت: «من درباره راهکار فراگیری برای حل بحران سوریه صحبت می‌کنم و وارد جزئیات نمی‌شوم. من تأکید می‌کنم که مردم سوریه مسوول نتخاب آینده این کشور از طریق انتخابات آزاد هستند. ابقای نظام سوریه به تصمیم مردم این کشور بازمی‌گردد.»

وی درباره حمایت مصر از ارتش سوریه گفت: «ارتش ملی مسوول گسترش امنیت و ثبات در کشورش است. باید تحرکاتی برای حل بحران صورت گیرد. مردم سوریه سرنوشت خود و حاکم کشورشان را تعیین می‌کنند من در موضوع حمایت از ارتش سوریه مداخله نمی‌کنم اما معتقدم که ارتش ملی در کشورهایی که در معرض چالش‌های این چنینی قرار دارند، مسؤول حفظ ثبات و امنیت است نه طرف دیگر.»

در همین راستا، سیسی روز دوشنبه با «فلورانس پارلی»، وزیر دفاع فرانسه در پاریس دیدار و با وی درباره همکاری نظامی و تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

سفر سیسی به پاریس تا روز پنجشنبه طول خواهد کشید و وی با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه نیز دیدار خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه