سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مادرید پیشنهاد مذاکره کاتالونیا را رد کرد

دولت اسپانیا امروز با پیشنهاد رهبر کاتالونیا برای مذاکره مخالفت و سخنرانی وی را «اخاذی زنده تلویزیونی» توصیف کرد.

کاتالونیا

به گزارش خبرگرگزاری موج به نوشته روزنامه ایندیپندنت، کارلس پوجدمون، رئیس منطقه خودمختار کاتالونیا در سخنرانی خود بر «مشروعیت» رفراندوم اول اکتبر تاکید کرد و گفت کاتالان‌ها «حق خودشان را برای تشکیل یک کشور مستقل به دست آوردند» اما او گفت که اول به دنبال گفت‌وگو با مادرید خواهد بود.

در پی اظهارات پوجدمون معاون نخست وزیر اسپانیا به خبرنگاران گفت که رهبر کاتالونیا نمی‌داند که کجاست و با این اقدام به کجا می‌رود؟

وی افزود: «دولت اسپانیا امروز (چهارشنبه) نشست فوق‌العاده‌ای را راس ساعت هشت صبح به وقت محلی برگزار می‌کند تا تدابیری در پاسخ به جدایی طلبان کاتالونیا برگزار کند.»

سخنگوی نخست وزیر اسپانیا درخواست پوجدمون برای میانجیگری با مادرید را رد کرد.

روزنامه ای‌بی‌سی اسپانیا به نقل از منابعی از دولت مرکزی گزارش داد، بیانیه پوجدمون «تبعات حقوقی» دارد. منابعی از سکونتگاه رسمی ماریانو راخوی، نخست‌وزیر اسپانیا ظاهرا گفته‌اند: «دولت تسلیم اخاذی نمی‌شود و اجازه چنین کاری را هم نمی‌دهد.»

دولت اسپانیا می‌گوید هرگونه اعلام استقلال یکجانبه غیر قانونی خواهد بود و متعهد شد اگر این پارلمان منطقه خودمختار و مرفه در شمال‌شرقی اسپانیا به حرکاتش ادامه دهد، اقدامی برای «احیای قانون و دموکراسی» انجام خواهد داد.

احتمال دارد راخوی در اقدامی بی‌سابقه پارلمان کاتالونیا را منحل کرده و استارت انتخابات منطقه‌ای جدید را بزند. دولت مادرید همچنین می‌تواند از دادگاه‌ها بخواهد تا این اعلامیه استقلال را مغایر قانون اساسی اعلام کنند.

به‌رغم درخواست‌های جدید برای مذاکره با مادرید، این اعلامیه یک راه‌حل مذاکره شده را سخت‌تر کرد چرا که راخوی تا زمانی که رهبران کاتالان از طرح‌های استقلال دست نکشیده باشند، با آنها مذاکره نمی‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه