سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

محکومیت خشونت پلیس توسط معترضان کاتالونیایی

در حالی که بیش از ۸۹۰ نفر در جریان همه پرسی کاتالونیا و اعتراضات پس از آن زخمی شده اند، امروز استقلال طلبان این منطقه در اعتراض دیگری خشونت های پلیس را محکوم کردند.

کاتالونیا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این تظاهرکنندگان در جریان تجمع در شهر بارسلونا مرکز کاتالونیا اقدام به سر دادن شعارهایی علیه پلیس اسپانیا کرده و آنها را «نیروی اشغالگر» خوانده و از آنها خواستند تا کاتالونیا را ترک کنند.

این در حالی است که پلیس اسپانیا در روز یکشنبه و در جریان برگزاری همه‌پرسی استقلال کاتالونیا با استفاده از باتوم و گلوله‌های پلاستیکی به معترضان و شرکت‌کنندگان در این همه‌پرسی حمله کرد که موجب زخمی شدن بیش از ۸۹۰ شهروند شد.

اعتراضات امروز در حالی برگزار شده که چندین اتحادیه کارگری کوچک و گروه‌های مردمی حامی استقلال در کاتالونیا از کارگران و کارمندان در سراسر این منطقه خواستند تا اعتصاب‌های ۲۴ ساعته یا کمتر برگزار کنند. رهبران این منطقه به تلاشهایشان برای اعلام یک اعلامیه استقلال دو روز بعد از همه‌پرسی ادامه می دهند.

جوزپ لاوینا، کارگر ۵۳ ساله که برای شرکت در تظاهرات بارسلونا از شهری در حومه به آنجا رفته گفت: «مردم بسیار عصبانی هستند چون این نیروهای پلیس با خودشان خشونت آورده‌اند و مردمی را که دستانشان بالا بود مورد ضرب و شتم قرار دادند.»

تظاهرکنندگان عمدتا پیاده به محل تجمع آمده و در خیابان‌ها و بلوارهای خالی شده توسط نیروهای پلیس راهپیمایی کردند و توریست‌ها نیز از دور آنها را مشاهده می‌کنند.

تظاهرکنندگان چند خیابان در این شهر مسدود کردند و اقدامات آنها در فعالیت اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها اخلال ایجاد کرد.

دو اتحادیه کارگری بزرگ اسپانیا یعنی UGT و CCOO از این اعتصاب حمایت نکردند و گزارشی در خصوص این که اعتصاب‌ها در فعالیت صنایع بزرگ یا فرودگاه بارسلونا اخلال ایجاد کرده اند منتشر نشده است.

با این حال کارگران بنادر کاتالونیا تظاهراتی را در مجاورت مقر منطقه‌ای حزب حاکم مردم اسپانیا در شهر بارسلونا برگزار کردند و آتش‌نشان‌ها نیز در مجاورت دفتر منطقه‌ای وزارت کشور اسپانیا در بارسلونا تجمع کردند.

همچنین اعتراضاتی در نزدیکی حوزه‌های رای‌گیری که  در روز یکشنبه پلیس با خشونت جلوی برگزاری همه‌پرسی در آنها را گرفت، برگزار شد.

اقدامات پلیس اسپانیا انتقادهای برخی کشورهای جهان را برانگیخت اما اتحادیه اروپا و بیشتر دولت‌ها از موضع دولت اسپانیا حمایت کردند.

«نایجل فاراژ»، یکی از رهبران جنبش حامی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، کوتاهی اتحادیه اروپا در محکوم کردن خشونت‌های پلیس اسپانیا را مورد انتقاد قرار داد.

همچنین «حسین مفتو اوغلو»، سخنگوی وزارت خارجه ترکیه گفت که برای کشورش احترام به تمامیت ارضی اسپانیا یک اصل محسوب می‌شود اما دو طرف مناقشه در اسپانیا باید به قوانین پایبند باشند و از خشونت پرهیز کنند.

«کارلس پوگدمون»، رهبر دولت منطقه‌ای کاتالونیا پیش از برگزاری اعتصاب سراسری امروز گفته بود: من مطمئنم که این اعتصاب در سراسر منطقه به خوبی برگزار می‌شود. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه