سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سفیر جدید آمریکا در ناتو منصوب شد

دولت واشنگتن در نهایت سفیر خود را در ناتو منصوب کرد که یک سناتور سابق آمریکایی است.

سفیر آمریکا در ناتو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه خبری دویچه وله، "کی بیلی هاچینسون"، سناتور سابق آمریکایی حالا از جانب دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور سمت سفیر ایالات متحده در ناتو را از آن خود کرده است.

این سناتور سابق ۷۴ ساله به نظر می‌رسد که به دنبال تضمین دادن به این ائتلاف نظامی است تا به اظهارات سرد و گزنده ترامپ درباره کمک‌ها به ناتو پایان دهد و به دنبال جبران آنهاست.

وی که خودش را "حامی قدرتمند" ناتو و ارزش‌های مشترک آن با آمریکا می‌داند در پیامی گفت: این اشتراک نظر ما را متحد می‌کند و ما باید قوی‌تر شویم.

سفیر جدید آمریکا در ناتو به این نکته اشاره کرده که می‌خواهد از متحدان اروپایی در ناتو بخواهد از تولید ناخالص ملی بیشتر در امر دفاع هزینه کنند.

وی ادامه داد که به دنبال همکاری میان روسیه و ناتو است اما تا زمانی که روسیه به توافق مینسک عمل نکند، روابط تجاری مثل سابق نخواهد بود.

هاچینسون از ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۳ برای ۲۰ سال سناتور و پیش از آن وکیل و گزارشگر تلویزیونی بود. وی عضویت در کمیسیون دفاع و ساخت و ساز نظامی سنا را هم در کارنامه دارد.

وی در توئیتی همزمان با انتصابش به عنوان سفیر آمریکا در ناتو نوشت: از دیدار با ینس استولتنبرگ، دبیرکل این ائتلاف نظامی خرسندم و به دنبال همکاری با متحدان برای تقویت روابط هستم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه