سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

درآمد ۱۵۰ میلیارد دلاری عربستان از حج تا سال ۲۰۲۰

کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند درآمد سالیانه عربستان از محل حج و عمره تا سال ۲۰۲۲ به ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

مکه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از عرب نیوز، اقتصاددانان پیش‌بینی کردند در سایه ادغام بلوک‌های اقتصادی در جهت برآورده‌کردن درخواست روزافزون برای حج و عمره، درآمدهای عربستان از این بخش تا سال ۲۰۲۲ میلادی به بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

«محسن الشزیف»، از اعضای کمیته املاک و مستغلات و سرمایه‌گذاری عربستان در این‌باره گفت: درآمد حاصل از حج، اقتصاد ملی را تقویت می‌کند و بنابراین باید یک برنامه یکپارچه برای کنترل درآمدها و منابع مالی اتخاذ شود تا در جهت طرح چشم‌انداز ۲۰۳۰ باشد.

وی اضافه کرد: حج و عمره نه تنها یک بازار بزرگ برای مشاغل فصلی، بلکه برای شغل‌های پایدار است که اقتصاد اصلی حج و عمره را تشکیل می‌دهند. طرح ارائه شده برای میزبانی از سالانه ۳۰ میلیون گردشگر و زائر حج و عمره در عربستان تا سال ۲۰۳۰، آینه‌ای از تلاش و طرح‌های ما برای سامان‌بخشیدن به بازار مکه و مدینه و قرار دادن آن در یک چهارچوب اقتصادی سازماندهی شده است.

در حالی که در سال ۲۰۱۶ میلادی، ۱۸ میلیون نفر به عربستان سفر کردند، بیشتر آنها برای شرکت در مراسم حج بوده و چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور برای جذب توریست‌های داخلی و خارجی دیگر برنامه‌ریزی شده است.

سعودی‌ها مدعی شده‌اند گردشگری تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۱.۲ میلیون شغل در این کشور ایجاد می‌کند. در حال حاضر گردشگری که دومین صنعت بزرگ این کشور پس از نفت است و ۹۰۰ هزار نفر را به طور مستقیم شاغل کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه