سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

وزارت دفاع عراق:

تلعفر کاملا آزاد شد

فرماندهی عملیات آزادسازی تلعفر از آزادی کامل مرکز این شهرستان از لوث تروریست‌های داعشی خبر داد.

نیروهای عراقی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از الفرات نیوز، نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی عراق مرکز شهرستان تلعفر در غرب موصل را کاملا از لوث تروریست‌های داعشی آزاد کردند.

عبدالأمیر رشید یارالله فرمانده عملیات آزادسازی تلعفر گفت که نیروهای ارتش و داوطلب مردمی این کشور محله العسکری، محله الصناعة الشمالیة، منطقه المعارض، دروازه تلعفر، و روستای الرحمه را از لوث تروریست‌های داعشی آزاد کردند و بدین ترتیب تمام محلات مرکز شهرستان تلعفر آزاد شد.

وی پیش از این گفته بود فقط ناحیه العیاضیه و روستاهای اطراف آن همچنان تحت اشغال داعشی‌ها است و نیروهای ارتش عراق هم‌اکنون در حال پیشروی به سمت العیاضیه هستند.

عملیات آزادسازی تلعفر بامداد یکشنبه هفته گذشته گذشته با مشارکت تمام یگان‌های امنیتی عراق و نیروهای داوطلب مردمی این کشور آغاز شد و نیروهای عراقی از ان زمان تاکنون ده‌ها روستا و منطقه را از لوث تروریست‌های داعشی آزاد کردند.

شهر تلعفر که از سال ۲۰۱۴ میلادی در اشغال گروه تروریستی داعش است، ۶۵ کیلومتر با مرکز موصل فاصله دارد. تلعفر یکی از آخرین پایگاه‌های مهم نیروهای داعش در عراق پس از خروج آنها از موصل است.

تلعفر راهی برای عبور تروریست‌ها از سوریه به موصل و بالعکس است و از این مسیر همه کمک‌های لجستیک برای داعش فرستاده می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه