سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

انحلال شورای ارزیابی تغییرات جوی توسط ترامپ

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه اجرای تصمیم خود مبنی بر انحلال نهادهایی که به زعم وی کارایی ندراند و صرفا هزینه بر هستند، شورای ارزیابی تغییرات آب و هوایی ملی را منحل کرد.

ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از هافینگتون پست، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان انحلال شورای ارزیابی تغییرات آب و هوایی ملی را که مسئول سیاست گذاری و اجرای راهکارهایی برای مقابله با تغییرات جوی نامطلوب بود، صادر کرد.

این در حالی است که به گفته ۱۵ عضو تشکیل دهنده این شورا، تصمیم ترامپ توانایی آمریکا را برای پیشگیری و آمادگی در برابر تغییرات اقلیمی که درآینده به وجود خواهد آمد، کاهش می دهد.

 گزارش ارزیابی شرایط آب و هوایی آمریکا هر ۴ سال یک بار ارائه می شود و آخرین مورد آن قرار بود در سال میلادی ۲۰۱۸ منتشر شود که ظاهرا علیرغم انحلال شورا، همچنان به قوت خود باقی است.

ترامپ در حالی شورای ارزیابی تغییرات آب و هوایی ملی را منحل می کند که در اوایل ماه میلادی ژوئن نیز علیرغم اصرار شرکای اروپایی، از توافق آب و هوایی پاریس خارج شد.

این دومین بار در طول یک هفته گذشته است که رئیس جمهور آمریکا یکی از شوراهای مشورتی این کشور را منحل می کند. وی پیشتر انجمن مشاوران تجاری آمریکا را که به اظهارنظر وی درباره حادثه نژادپرستانه «شارلوتسویل» اعتراض کرده بودند، منحل کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه