سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مک‌کین: پوتین بهای حمله به ما را می‌پردازد

در حالی که سناتور مک‌کین با تومور مغزی دست وپنجه نرم می‌کند، در پیامی در توئیتر با اعلام اینکه از اقدام رئیس‌جمهور روسیه مبنی بر کاهش دیپلمات‌های آمریکا در این کشور متعجب نشده گفت: او و نزدیکانش بهای حمله به دموکراسی‌ ما را پرداخت خواهند کرد.

مک کین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، جان مک‌کین سناتور جمهوری‌خواه آمریکا یکی از منتقدان اصلی روسیه در این کشور است. وی بارها خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه شده است.

مک‌کین همچنین از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل نداشتن استراتژی درباره افغانستان انتقاد کرد.

رئیس کمیته خدمات مسلح سنا با هشدار به دولت ترامپ برای تکمیل هر چه سریعتر یک برنامه مدون درباره افغانستان تهدید کرد که در غیر این صورت وی تهدیدش برای وادار کردن رئیس جمهور به پذیرش یک برنامه تنظیم شده به عنوان لایحه سیاست دفاعی سالانه سنا را عملی خواهد کرد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: بیش از شش ماه از روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌گذرد اما هنوز هیچ استراتژی برای دستیابی به موفقیت در افغانستان ایجاد نشده است. زمانی که سنا سند مجوز دفاع ملی را در ماه سپتامبر مورد بررسی و تصویب قرار دهد من پیشنهاد یک اصلاحیه براساس توصیه برخی از بهترین رهبران نظامی کشورمان ارائه خواهم کرد که این اصلاحیه استراتژی کشور ما را برای دستیابی به منافع ملی آمریکا در افغانستان ارائه خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه