سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

انتقاد وزیر دفاع آمریکا از هدر دادن میلیون‌ها دلار در افغانستان

وزیر دفاع آمریکا مقام‌های پنتاگون را به خاطر صرف میلیون‌ها دلار پول مالیات دهندگان آمریکایی برای یونیفورم‌های استتار ارتش ملی افغانستان مورد بازخواست قرار داد و گفت که اینها بی تاثیر بوده‌اند.

وزیر دفاع آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری راشاتودی، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در جریان سخنرانی برای مقام‌های ارشد پنتاگون که مسئول تامین منابع و حمایت برای نیروهای امنیت ملی افغان هستند، گفت: تصمیم پنتاگون برای صرف ۲۸ میلیون دلار برای تامین یونیفورم‌های استتار نیروهای ارتش ملی افغانستان در بازه زمانی ۱۰ سال آتی کاری بیهوده بود.

وی ادامه داد: از تمامی بخش‌های وزارت دفاع امریکا انتظار دارم که از این اشتباه عبرت بگیرند تا دیگر شاهد صرف چنین پول‌هایی نباشیم. من به این دلیل به این گزارش تاکید می‌کنم که دو حقیقت را درباره خط مشی کاری ما مشخص می‌کند؛ نخست، اقدامات ما به فعالیتی بزرگتر منجر می‌شود و دوم، تصمیمات ما در تدارکات نظامی تاثیری پایدار بر بودجه بزرگتر نظامی می‌گذارد.

وزیر دفاع آمریکا همچنین به گزارشی اشاره کرد که از سوی بازرس ویژه برای بازسازی افغانستان موسوم به " SIGAR " در ژوئن سال جاری میلادی منتشر و در آن مشخص شد که وزارت دفاع ایالات متحده ۲۸ میلیون دلار برای تامین این یونیفورم‌های استتار جنگلی برای ارتش افغانستان صرف کرده چون وزیر دفاع این کشور گفته بود که این نوع لباس‌ها را دوست دارد!

در این گزارش همچنین آمده بود که این یونیفورم‌ها بدون در نظر گرفتن اینکه برای کشوری چون افغانستان مناسب هستند یا خیر، تهیه شدند چون تنها ۱ / ۲ درصد از زمین‌های افغانستان جنگلی هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه