سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آخرین رمق های داعش در نبرد احتمالی دیرالزور

گروه تروریستی تکفیری داعش پس از شکست های پیاپی در نقاط مختلف سوریه خود را برای آخرین مقاومت ها دربرابرحملات احتمالی ارتش سوریه جهت نگه داری اندک مناطق باقیمانده تحت کنترل دراستان دیرالزور آماده می کند.

دیرالزور

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سوریا الیوم، فعالان مخالف از افزایش تلاش ها و اقدام های گروه تروریستی داعش برای مقابله با هر حمله احتمالی خبر می دهند.
این گروه تروریستی، صاحبان مکان های تجاری و منازل را مجبور کرده است در مقابل این مکان ها خاکریزهایی به ارتفاع دو متر ایجاد کنند.
ساکنان شهر المیادین درجنوب شرق استان دیرالزور نیز بر اساس دستور گروه تروریستی داعش باید اطراف خانه های خود سنگر و خاکریز ایجاد کنند.
این دستورات و اقدامات گروه تروریستی داعش نشان می دهد که احساس خطر کرده است و خود را در برابر نبردی دشوار در آینده نزدیک می بیند.
گروه تروریستی تکفیری داعش در نبرد موصل و هم اکنون در رقه از این تاکتیک ها و بویژه سپر قراردادن غیرنظامیان استفاده کرده است و این تحرکات داعش پس از پیشروی سریع ارتش سوریه در بادیه و جنوب رقه افزایش یافته است.
 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه