سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جنگ سوریه ۲۲۶ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت زد

سرویس بین الملل- بانک جهانی درگزارشی خسارت وارده به اقتصاد سوریه بر اثر جنگ مداوم که از شش سال پیش آغاز و تا کنون با هزاران کشته و زخمی وتخریب زیر ساخت ها همچنان ادامه دارد ۲۲۶ میلیارد دلار ارزیابی کرد.

سوریه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه، بانک جهانی در گزارش روزگذشته دوشنبه خود به عنوان &#۳۹; خسارت های جنگ؛ آثار اقتصادی و اجتماعی درگیری در سوریه&#۳۹; اعلام کرد: جنگ مداوم از سال ۲۰۱۱ تاکنون خسارتی بالغ بر ۲۲۶ میلیارد دلار به تولید ناخالص داخلی یعنی چهار برابر تولید ناخالص داخلی سال ۲۰۱۰ داشته است. 

براساس گزارش دیده بان حقوق بشر، از آغاز جنگ سوریه تاکنون زیرساخت های زیادی در این کشور ویران و بیش از ۳۲۰ هزارتن کشته و بیس از نیمی از ساکنان داخلی و خارجی آن آواره شده اند اما بانک جهانی می گوید خسارت ها بیش از این است. 

حافظ غانم معاون رئیس بانک جهانی در امور خاورمیانه و شمال آفریقا گفت : جنگ در سوریه بافت اجتماعی و اقتصادی کشور را از بین برده است.

وی افزود: جنگ علاوه بر شمار زیاد قربانیان، سازمان ها و نهادهایی را که جامعه برای انجام وظایف به آنها نیاز دارند از بین برده است و بازسازی آنها با چالشی بزرگ تر از بازسازی زیر ساخت ها مواجه خواهد بود زیرا این چالش با تداوم جنگ بزرگ تر می شود. 

سوریه از مارس (اسفند) ۲۰۱۱ تاکنون به دلیل ورود تروریست های خارجی به این کشور با بحران مواجه است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه