سرخط خبرها
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

ممنوعیت حمل لپ‌تاپ در پروازهای کویت و اردن به آمریکا لغو شد

خطوط هوایی اردن و کویت اعلام کردند که مسافران این کشورها می‌توانند در پروازهای به آمریکا لپ‌تاپ و وسایل الکترونیکی را با خود وارد کابین کنند.

هواپیما

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری رویترز، این لغو ممنوعیت جدیدترین اقدام برای از میان برداشتن ممنوعیت حمل وسایل الکترونیکی در خطوط پرواز به مقصد آمریکا محسوب می‌شود و به این ترتیب خطوط هواپیمایی کویت و اردن به خطوط هوایی امارات، قطر و ترکیه پیوستند که اخیرا ممنوعیت‌های حمل وسایل الکترونیکی برای مسافران این خطوط لغو شد.

در مارس سال جاری میلادی، آمریکا حمل لپ‌تاپ و سایر وسایل الکترونیکی بزرگ را به داخل هواپیماهایی که پرواز مستقیم از ۱۰ فرودگاه در هشت کشور شامل مصر، مراکش، اردن، امارات، عربستان، کویت، قطر و ترکیه داشتند منع کرد.

هواپیماهای خطوط هوایی اردن که از امان به نیویورک، شیکاگو و دیترویت پرواز می‌کنند و پس از انجام اقدامات امنیتی جدید این ممنوعیت را برداشت.

خطوط هوایی کویت نیز که پروازهایی از پایتخت کویت به سمت نیویورک و از طریق ایرلند دارد، اعلام کرد که این ممنوعیت پس از آنکه مقام‌های آمریکایی اقدامات امنیتی را در پروازها اعمال کردند، برداشته شده است.

آمریکا در ۲۹ ژوئن سال جاری میلادی اقدامات امنیتی را در پروازهایی که به این کشور انجام می‌شود، افزایش داد و اعلام کرد که زمان بیشتری برای بازرسی مسافران و وسایل الکترونیکی لازم است.

وزارت امنیت کشور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، اقدامات جدید امنیتی آمریکا که ظرف سه هفته از زمان اعلام اجرایی می شود، بر ۳۲۵ هزار مسافر در روز که از ۱۸۰ خط هوایی و از ۲۸۰ فرودگاه به سراسر جهان پرواز می کنند، اثر می‌گذارد.

خطوط هوایی که به این اقدامات و الزامات امنیتی پایبند نیستند باید با محدودیت حمل وسایل الکترونیک به داخل کابین مواجه شوند.

خطوط هوایی عربستان نیز اعلام کرده که در ۱۹ ژوئیه سال جاری میلادی این ممنوعیت‌ها در پروازهای جده و ریاض لغو می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه