سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

تاکید تیلرسون در دیدار از اوکراین بر حمایت آمریکا از این کشور

سرویس بین الملل- «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا امروز یکشنبه به منظور تاکید بر حمایت کشورش از کی یف، وارد اوکراین شد و قرار است با «پترو پروشنکو» رئیس جمهوری اوکراین دیدار کند.

رکس تیلرسون

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، سفر تیلرسون به اوکراین در حالی انجام می شود که دولت کی یف با ناآرامی ها در شرق این کشور و مقابله با فساد دست و پنجه نرم می کند. 

کی یف، روسیه را مسئول ناآرامی های شرق این کشور قلمداد می کند و دیدار تیلرسون با رئیس جمهوری اوکراین تنها ۴۸ ساعت بعد از حضور وزیر امور خارجه آمریکا در اولین نشست رو در روی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در شهر هامبورگ آلمان و در جریان اجلاس گروه ۲۰ انجام می گیرد. 

دیدار کوتاه تیلرسون از کی یف، در حالی انجام می شود که آمریکا چگونگی ایفای نقش مهم تر در تلاش های تحت حمایت اروپایی ها برای پایان دادن به جنگ سه ساله در شرق اوکراین را بررسی می کنند.

تیلرسون، به تازگی نماینده ویژه ای را برای بررسی امکان آغاز سریع اجرای توافق صلح مینسک که دو سال از امضای آن می گذرد، منصوب کرده است.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از رسانه های محلی اوکراین، آغاز سفر رسمی تیلرسون به این کشور را اعلام کرد.

این خبرگزاری به نقل از وزارت امور خارجه آمریکا نوشت: تیلرسون ضمن دیدار با پروشنکو با مقامات دولتی و جامعه مدنی اوکراین دیدار خواهد داشت. 

طبق این گزارش، انتظار می رود این دیپلمات آمریکایی بر حمایت واشنگتن از تمامیت ارضی اوکراین و توسعه اصلاحات سیاسی و اقتصادی این کشور تاکید کند. 

تیلرسون به تازگی «کرت ولکر» سفیر سابق این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به عنوان نماینده ویژه این کشور در امور اوکراین منصوب کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه