سرخط خبرها
  • قاتل مسلح فراری در نور زمین گیر شد
  • اسقاط خودروهای فرسوده شامل پلاک‌های تاریخی نمی‌شود
  • قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود
  • سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در خصوص بنزین، ناترازی داریم ولی کمبود نداریم
  • نماینده مجلس: تا وقتی در شرایط جنگی هستیم بنزین گران نمی‌شود
  • ظرفیت پناهگاه‌های تهران برای ۳ میلیون نفر
  • پرونده مسکن مهر تا یک سال آینده بسته می‌شود
  • علی نژاد: انتخابات کمیته ملی المپیک هفتم دی‌ برگزار می‌شود
  • مسعود پزشکیان: دریافت هرگونه خدمت در کشور منوط به ارائه کد پستی و کد ملی می‌شود
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی

اظهارات وزیر آشتی ملی سوریه چیست؟

سرویس بین الملل - وزیر آشتی ملی سوریه با تاکید بر اینکه مذاکرات آستانه از مذاکرات ژنو کارآمدتر است، اتهامات وارده علیه روسیه مبنی بر تلاش این کشور برای به حاشیه کشاندن مذاکرات ژنو در نشست‌های آستانه را رد کرد.

وزیر آشتی ملی سوریه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، علی حیدر، وزیر آشتی ملی سوریه گفت: ساختار مذاکرات ژنو برای حل بحران سوریه از نظر کارکرد و تاثیرگذاری در زمینه آشتی‌هایی که به روند سیاسی در سوریه کمک می‌کنند با مذاکرات آستانه قابل مقایسه نیست.

حیدر در ادامه با رد اتهاماتی که علیه روسیه مطرح شده مبنی بر تلاش این کشور برای به حاشیه کشاندن مذاکرات ژنو گفت: روسیه دوستی است که از روز اول حامی مردم سوریه بوده و نمی‌توان در این مورد تردید کرد.

وزیر آشتی ملی سوریه درباره اجرای یادداشت تفاهم ایجاد مناطق کاهش تنش در سوریه که در دور چهارم نشست‌های آستانه حاصل شد و مذاکرات درباره تعیین مرزهای این مناطق در دور پنجم مذاکرات آستانه ادامه داشت، گفت: مسئولان سوریه درباره احتمال دخالت‌ طرف‌های خارجی در این مناطق و به طور مشخص دخالت کشورهای ترکیه و قطر در امور داخلی سوریه نگران هستند.

تعیین مرزهای مناطق کاهش تنش در سوریه با دشواری همراه است

این مسئول سوری با اشاره به اینکه تعیین مرزهای مناطق کاهش تنش در سوریه به دلیل تلاش‌های برخی کشورها با دشوارهایی روبرو است، گفت: هنوز در سوریه گروه‌هایی وجود دارند که از طرف‌های خارجی پول دریافت می‌کنند و قصد شرکت در هیچ آشتی با دولت سوریه را ندارند.

وی افزود: کمیته آشتی ملی که قرار است به زودی در سوریه تشکیل شود، تنها شامل شهروندان سوری خواهد بود و هرگز شامل طرف‌های خارجی از جمله نمایندگان کشورهای تعیین کننده مذاکرات آستانه نخواهد بود.

حیدر بر کارکرد همکاری‌های موجود میان وزارت دفاع دو کشور سوریه و روسیه تاکید کرد و گفت: مرکز آشتی روسیه وابسته به وزارت دفاع روسیه در پایگاه حمیمیم در حومه لاذقیه فعالیت دارد.

وی در پایان گفت: سوریه به شکل کامل زرادخانه شیمیایی خود را از بین برده و این موضوعی است که در سطح بین‌المللی تایید شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه