رئیس جمعیت دوستی فلسطین و ایران:

اعلام ائتلاف رژیم‌های عربی با اسرائیل نشانه آغاز سقوطشان است

رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین تاکید کرد علنی شدن ائتلاف‌های پنهانی با رژیم صهیونیستی شرط و نشانه‌‌ای از نشانه‌های سقوط رژیم‌هایی است که با صهیونیست‌ها ائتلاف کرده‌اند و پادشاهی سعودی طی هفتاد سال پیش مسبب اشغال سرزمین فلسطین و مصایب مردم آن بوده است.

محمد البحیصی

به گزارش خبرگزاری موج، «محمد البحیصی» که در راهپیمایی روز جهانی قدس در سوریه شرکت کرده بود، به خبرنگار تسنیم در دمشق گفت : طی شصت سالی که از عمرم می‌گذرم، شاهد هیچ نشست عربی واقعی به خاطر فلسطین یا در راه آزادسازی آن و گرفتن حق ملت فلسطین نبودم، آنچه اخیرا نمایان شد، علنی شدن آن چیزی است که زیر میز قرار داشت و پنهان بود و وضعیت از هم گسیخته رژیم‌های عربی حاشیه خلیج فارس که پادشاهی آل سعود نماینده آن است، برملا شده است، پادشاهی آل سعود طی هفتاد سال اخیر عامل و مسبب اصلی مشکلات و رنج‌ها و مصایب فلسطین و عامل اشغال این سرزمین بوده است.

وی خاطر نشان کرد : کسانی که نقش اساسی در از تضییع و اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸ داشتند، همان‌ها امروز نقش تاریخی خود را در از بین بردن حق ملت فلسطین و حق امت اسلام در فلسطین ایفا می‌کنند و به توطئه‌چینی علیه تمام نیروهای پویا و فعالی دست می‌زنند که سوریه عربی و جمهوری اسلامی ایران آنها را نمایندگی می‌کنند، ایرانی که همچنان با قدرت پرچم مقاومت را تا آزادی فلسطین و پیروزی برافراشته است.

البحیصی اظهار داشت :‌راهپیمایی امروز ما در روز جهانی قدس در دمشق تاکید مجددی بر این است که دمشقی که در گذرگاه تاریخ گذرگاه قدس به آسمان و گذرگاه آن به سمت پیروزی بوده، همچنان پیروز خواهد ماند زیرا کلید واقعی قدس است.

وی تاکید کرد : ملت مقاوم و مجاهد فلسطین می‌توانند بر این کشور مقاومت و محور مقاومت تکیه کنند و شرافتمندان امت اسلام بدون شک قادر به آزادسازی بیت المقدس هستند و کسانی که علیه قدس در گذشته و حال توطئه کرده‌اند و می‌کنند، تاریخ آنها را به زباله‌دارانی خواهد انداخت که هیچ کس برایشان تاسف نخواهد خورد.

رئیس جمعیت دوستی ایران و فلسطین درباره ائتلاف‌هایی که میان رژیم‌های عربی به سرکردگی آل سعود و رژیم صهیونیستی علنی شده و تاثیر آن بر مسئله فلسطین به تسنیم گفت : علنی شدن ائتلاف‌های پنهانی با رژیم صهیونیستی شرط و نشانه‌‌ای از نشانه‌های سقوط رژیم‌هایی است که با صهیونیست‌ها ائتلاف کرده‌اند و معتقدم طرحی که سران رژیم‌های عربی به پیش می‌برند، در مسیر نابودی و شکست است، رژیم‌هایی که زیر چتر آمریکا و تابع آن هستند با اعلام ائتلاف خود با اسرائیل به آغاز سقوط این رژیم‌های رسمی و این ائتلاف اشاره می‌کند.

البحیصی در پایان گفت :‌معتقدم پناه بردن رژیم‌های عربی به اسرائیل آخرین تیری است که در ترکش خود دارند و این مسئله سقوط آنها را به یاری خداوند نوید می‌‌دهد و ما این مسئله را مژده می‌دهیم که محور مقاومت که بر گرد کلمه حق حلقه زده و زیر پرچم حق حرکت می‌کند که این گروه مومن آن را به دست گرفته‌ است، شکی نیست که این گروه پیروز هستند و توطئه‌ای که علیه فلسطین طراحی شده و از ابتدای از طرح غربی آغاز شده و پایان آن طرح‌های کوچک این رژیم‌های عربی نیست، به یاری خدا شکست خواهد خورد.
 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه