سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

سازمان ملل۶۰ درصد سلاح‌های فارک را در اختیار دارد

سرویس بین الملل - سازمان ملل متحد روز شنبه اعلام کرد، در حال حاضر ۶۰ درصد (معادل هفت هزار قبضه) سلاح‌های شبه نظامیان انقلابی‌ کلمبیا موسوم به «فارک» در اختیار آنها است.

فارک

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری اروپاپرس، این سازمان که وظیفه ثبت، نظارت و دریافت سلاح‌های فارک را از یکم مارس سال جاری بر عهده دارد، افزود، یکهزار و ۶۱۳ شبه نظامی به ۲۶ منطقه مجهز شده برای بازگشت آنها مراجعت کردند.

سازمان ملل تصریح کرد، در حال پیشرفت برای نابودی سلاح‌های این گروه است.

این سازمان همچنین در حال ارائه گواهی تحویل سلاح‌ به شبه نظامیان به عنوان یکی‌ از شروط به رسمیت شناخته شدن آنها است.

در عین حال شبه نظامیان فارک نیز توضیح دادند که تاخیر در برخی‌ مهلت‌های تحویل سلاح به این دلیل است که ورود شبه نظامیان فارک به مناطق ویژه تعیین شده از سوی سازمان ملل، باعث ایجاد شوک برای این افراد شده و در ثبت نمایندگان سازمان ملل و دفتر کمیساریای عالی‌ صلح تاثیر داشته است.

پیش بینی می‌شود که تحویل نهایی ۴۰درصد باقی‌ مانده سلاح‌های شبه نظامیان طولانی خواهد شد. مهلت قانونی در این خصوص تا روز ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد ) است و امکان تمدید آن به مدت پنج یا ۶روز وجود دارد.

 

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه