سرخط خبرها
  • آغوش باز یک شهر برای مهمانان رهبر شهید
  • اعلام تعطیلی ۴ روزه اتحادیه‌های صنفی تهران
  • سردار رادان: قدرت امروز نیروهای مسلح مدیون تلاش‌ رهبر شهید است
  • سرلشکر حاتمی: تقاص خون شهدا را خواهیم گرفت
  • مصلی در انتظارِ صبحِ وداع
  • خطیب جمعه تهران: خونخواهی رهبر شهید خواست همگان است
  • واردات انبوه برنج دوباره آغاز شد
  • تولید آب شرب استان بوشهر از تاسیسات شیرین‌سازی آب دریا افزایش می‌یابد
  • بالن ارتباطی مراسم وداع با رهبر شهید تا پایان امروز مستقر می‌شود
  • ادای احترام سران کشورها و مسئولان خارجی به پیکر امام شهید
  • بانک ملی: صدور کارت برای برخی حساب‌ها و انتقال وجه از حساب‌های فاقد کارت فعال شد
  • هلند ۴۸۰ قربانی بر اثر موج گرما ثبت کرد
  • ‌ اقامتگاه‌های مشهد هم نیم‌بها می‌شوند
  • بار کج اتریش به منزل نرسید
  • نفوذ سایبری به قلب شبکه اطلاعاتی آمریکا
  • امارات ۵۸۰ میلیون دلار به جیب ترامپ ریخت
  • پیکر امام شهید به خانه بازگشت
  • دعوت رئیس جمهور اسلامی ایران برای حضور تاریخ ساز مردم در بدرقه خادم صدیق اسلام و انقلاب
  • از تره‌بار تا فرودگاه؛ راهنمای تعطیلی‌ها و فعالیت پایتخت در هفته آینده

هشدار سازمان ملل به امارات و بحرین به‌دلیل بحران قطر

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل به امارات و بحرین درباره تهدید علیه کسانی که با قطر ابراز همدردی می‌کنند هشدار داد.

زید رعد الحسین

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از المنار، زید رعد الحسین کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد ضمن نگرانی از تحولات قطر، به امارات و بحرین هشدار داد که تهدیدات اخیر این دو کشور، زمینه را برای نقض حقوق بشر فراهم می‌کند.

وی روز چهارشنبه در بیانیه‌ای گفت: تهدیدات امارات و بحرین مبنی بر حبس و جریمه کردن کسانی که با قطر ابراز همدردی می‌کند، بسیار نگران کننده است، زیرا این امر نقض آشکار حق آزادی بیان است.

این بیانیه می‌افزاید: اقداماتی که علیه قطر اتخاذ شده، از لحاظ حجم و چارچوب اجرا، شدید است و احتمال می‌رود که این اقدامات تا حد زیادی به زندگی‌ هزاران مرد و زن و کودک بیگناه لطمه وارد کند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت که وی از تاثیر احتمالی تصمیم عربستان، امارات، مصر و بحرین مبنی بر قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی با قطر، بر حقوق تعداد زیادی از مردم، نگران است. 

وی افزود: سازمان ملل گزارش‌هایی مبنی بر الزام برخی از اشخاص به خروج از کشورهایی که در آن اقامت دارند یا بازگشت به کشورشان دریافت کرده است.

کشورهای بحرین، عربستان، مصر و امارات و چند کشور عربی دیگر دوشنبه هفته گذشته در اقدامی هماهنگ قطع روابط دیپلماتیک خود با قطر را اعلام کردند و در پی آن پروازهای شرکت های هواپیمایی مصر، امارات و عربستان با قطر به حالت تعلیق درآمد.

درپی این امر، کویت بار دیگر وارد میدان شد و برای میانجیگری به سه کشور عربستان، امارات و قطر رفت اما این میانجیگری نیز به نتیجه نرسید زیرا کشورهای بحرین، امارات، عربستان و مصر پنجشنبه هفته گذشته با صدور بیانیه‌ای مشترک، ۵۹ شخصیت و ۱۲ نهاد قطری را در فهرست تروریسم خود قرار دادند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه