سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و ژاپن در دریای شرقی

رزمایش مشترک نیروی دریایی ژاپن و آمریکا به رغم مخالفت و هشدارهای صریح کره شمالی در شبه جزیره کره و در آبهای دریای شرقی آغاز شد.

OBHZcSkovPZy

به گزارش خبرگزاری موج رزمایش های مشترک نیروهای دریایی دو کشور که نسبت به قبل با افزایش بیشتری همراه شده، در حالی برگزار می شود که منطقه شبه جزیره در نابسامان ترین و بحرانی ترین شرایط خود بسر می برد.
به اساس گزارش های منتشر شده، این رزمایش از دیروز پنجشنبه آغاز شده و علاوه بر کشتی های نظامی ژاپن دو ناو هسته ای و هواپیما بر «رونالد ریگان» و « کارل وینسون» آمریکا با تجهیزات کامل در آن مشارکت دارند.
ژاپن تایمز امروز گزارش کرد که کشتی ها و ناوهای جنگی آمریکا و ژاپن هم اکنون وارد منطقه شده اند و رزمایش بزرگی در جریان است که به باور تحلیل گران انجام آن تهدیدی مستقیم علیه کره شمالی است که در ماههای اخیر چندین موشک بالستیک آزمایش کرده است.
رزمایش در شرایطی آغاز شده است که هر دو کشور گفته اند فشارهای نظامی و اقتصادی بر کره شمالی را بیشتر خواهند کرد و آمریکا نیز در سواحل آلاسکا یک سامانه را برای هدف قرار دادن موشک های بالستیک قاره پیما آزمایش کرده است.
کشتی های جنگی آمریکا و ناوهای ژاپن پیشتر و در ماه گذشته میلادی نیز در همین منطقه رزمایش مشترک برگزار کرده اند و رزمایش مورد نظر نیز تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.
این رزمایش در حالی برگزار می‌شود که کمیسیون دفاعی کره شمالی هم پیشتر با صدور بیانیه‌ای اخطار کرد که پیونگ‌یانگ ممکن است برای مقابله با رزمایش آمریکا و ژاپن، مجبور به اقدامی تلافی‌جویانه شود.
پیونگ‌یانگ تصریح کرده است که جنگ علیه آمریکا و متحدانش را هر زمان که لازم باشد آغاز می کند و این کشور از قدرت «بازدارندگی هسته‌ای» خود در صورت لزوم نیز استفاده خواهد کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه