سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

توافق مرکل و ماکرون بر سر تدوین نقشه راه برای تعمیق همگرایی اروپا

سرویس بین الملل- صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور جدید فرانسه موافقت کردند تا نقشه راهی را برای تعمیق و گسترش همگرایی در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا تنظیم کنند.

مرکل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون رئیس جمهور جدید فرانسه روز دوشنبه در دیدار در شهر برلین بر سر تغییرات پیمان های اروپایی به توافق رسیدند. رهبران دو کشور توافق کردند تا به منظور تعمیق همگرایی اتحادیه اروپا و تسهیل زمینه لازم برای اجرای اصلاحات بلندپروازانه، نقشه راهی را تدوین کنند.

این نخستین سفر رئیس جمهور جدید فرانسه به شمار می رود. توافق رهبران آلمان و فرانسه از این لحاظ اهمیت زیادی دارد که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، این بلوک سیاسی و اقتصادی را با چالش های جدیدی روبرو کرده است.البته برخی سیاستمداران آلمانی نگران این هستند که برخی کشورهای اتحادیه اروپا با درخواست پاریس و برلین برای تعمیق همگرایی مقاومت کنند.

مرکل در سخنانی تاکید کرد: آلمان برای موفقیت به فرانسه نیاز دارد، اروپا تنها زمانی خوب خواهد بود که یک فرانسه قوی وجود داشته باشد. ما توافق کردیم که می خواهیم برای چشم اندازهای میان مدت اتحادیه اروپا، یک نقشه راه داشته باشیم.

در حالی که آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا عملکرد موفقی از لحاظ مالی و اقتصادی داشته ولی اقتصاد فرانسه در سال های اخیر روند نزولی را دنبال کرده و اکنون با چالش های زیادی روبرو است.

به نظر می رسد مهمترین نکته در دیدار روز گذشته مرکل و ماکرون، آمادگی دو طرف برای تغییر پیمان های اروپایی بوده است.

ولی از سوی دیگر ولفگانگ شویبله وزیر دارایی آلمان به شدت مخالف طرح و ایده ماکرون برای ایجاد پارلمان منطقه یورو و ایجاد یک وزارت دارایی برای کشورهای عضو یورو است. شویبله بر این باور است که چنین طرحی برای منطقه یورو غیرواقعی است و نیازمند تغییرات سیاسی ساختاری در پیمان های اروپایی است.

رئیس جمهور فرانسه نیز در این باره گفت: در گذشته، مساله تغییر پیمان های اروپایی یک "تابوی فرانسوی" بود. دیگر این مساله مطرح نیست.

مرکل نیز تصریح کرد: از نظر آلمان تغییر پیمان های اروپا امکان پذیر است. من برای تغییر پیمان های اروپا آماده هستم ولی اول باید ببینیم چه چیزی را می خواهیم تغییر دهیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه