سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

استرالیا کمک مالی هزاران مهاجر غیرقانونی را قطع می کند

سرویس بین الملل- دولت فدرال استرالیا در نظر دارد برای صرفه جویی در هزینه ها، کمک های مالی هزاران نفر از مهاجران غیرقانونی را که بدون داشتن روادید مناسب در استرالیا زندگی می کنند، قطع کند.

استرالیا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری &#۳۹;اس.بی.اس&#۳۹; استرالیا، این صرفه جویی حدود ۵۰ میلیون دلار می شود و دولت با قطع کمک های مالی هزاران نفر به اصلاح &#۳۹;مهاجران غیرقانونی&#۳۹; که در استرالیا زندگی می کنند، این صرفه جویی را انجام می دهد.

براساس گزارش اداره مهاجرت استرالیا، کمک های درآمد مالی و کمک های ارائه شده بابت اجاره بیش از ۲ هزار نفر که با قایق وارد استرالیا شده اند ممکن است تا جولای سال آینده تحت بودجه جدید قطع شود.

دولت استرالیا به دنبال تعداد زیادی از &#۳۹;مهاجران غیرقانونی است که از طریق دریا&#۳۹; وارد استرالیا شده اند و به رغم اینکه برخی از آنان از سال ۲۰۱۲ در استرالیا زندگی می کنند، هنوز برای روادید اقدام نکرده اند .

اداره مهاجرت استرالیا در پی آخرین تلاش ها برای تعامل با پناهجویان دریایی با فرستادن نامه ای در ماه ژانویه گذشته به آنان اعلام کرد که تا ۹۰ روز مهلت دارند برای روادید اقدام کنند.

وزارت امور خارجه استرالیا اعلام کرد در این نامه ها به مهاجران هشدار داده شده است در صورت عدم تسلیم تقاضانامه روادید، ممکن است خدمات سرویس دهی به آنها قطع شوند.

تارنمای رادیو &#۳۹;اس.بی.اس&#۳۹; اعلام کرد حال مهلت زیادی باقی نمانده و هزاران نفر از پناهجویان قرار است پرداختی های منظم خود را از دست بدهند. 

بودجه سال ۲۰۱۷ استرالیا نشان داد دولت &#۳۹;وضعیت حفاظت از پناهجویانی که با قایق وارد استرالیا شده اند را با قطع حمایت خود به آن دسته از کسانی که با اداره مهاجرت تماس نمی گیرند حل و فصل&#۳۹; خواهد کرد.

در گزارش های بودجه پیش بینی شده است با اجرای این اقدام ، دولت حدود ۴۷ میلیون دلار در طول پنج سال آینده ذخیره خواهد کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه استرالیا گفت حدود هشت هزار نفر از ۳۰ هزار نفری که با قایق بین سال های ۲۰۱۲ تا ژانویه ۲۰۱۴ میلادی وارد استرالیا شده اند، زحمتی برای تقاضای روادید به خود نداده اند.

یکی از مقامات رسمی وزارت مهاجرت استرالیا گفت که انتظار می رود تا ۲ هزار و ۵۰۰ نفر کمک درآمد و اجاره خود را در این سال مالی از دست بدهند.

سخنگوی اداره مهاجرت استرالیا نیز گفت این اعداد و ارقام فقط یک پیش بینی است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه