سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر دفاع ونزوئلا:

تشدید نا آرامی ها در ونزوئلا با تحریک آمریکا بود

وزیر دفاع ونزوئلا با تاکید بر اینکه تشدید نا آرامی ها در این کشور با نقشه و هدایت آمریکا صورت گرفته، هدف واشنگتن از انجام چنین کاری را رسیدن به منافع خود در ونزوئلا دانست.

Pamsp6IGvKci

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپوتنیک، وزیر دفاع ونزوئلا در سخنان اخیر خود آمریکا را مسئول نا آرامی ها و تشدید اعتراضات در این کشور دانسته و گفته که واشنگتن برای ایجاد چنین نا آرامی هایی دست به جنگ های ترکیبی علیه کشورش زده است.

«ولادیمیر پادرینو لوپز» که این سخنان را در کنفرانس امنیت بین المللی مسکو مطرح می کرد، همچنین در سخنان خود، هدف از تلاش آمریکا برای تشدید تنش ها در ونزوئلا را ایجاد بی ثباتی در این کشور و تامین منافع خود معرفی کرد.

لوپز گفت: ایالات متحده تلاش می کند تا از طریق استفاده از ساز و کار جنگ های ترکیبی، نهادهای (سیاسی) و حاکمیت ما را بی ثبات کند. آمریکا همواره در دوره های تاریخی (مختلف) سعی در به کارگیری سیاست مطیع سازی و رسیدن به اهداف خود از طریق همین مطیع ساختن کشورهای آمریکای لاتین در برابر خود کرده تا از این طریق به اهداف خود دست یابد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که کشورش تصمیم به کناره گیری از سازمان کشورهای آمریکایی ( OAS ) گرفته و دلیل اتخاذ چنین تصمیمی را نیز تشکیل جلسه فوری وزرای این سازمان جهت بررسی وضعیت ناآرامی ها در داخل ونزوئلا و تلاش برای مداخله در امور این کشور اعلام کرد.

به گفته وزیر دفاع ونزوئلا، آمریکا همواره از طریق دفتر این سازمان در واشنگتن، به دنبال کنترل شرایط منطقه و دخالت در امور کشورهای عضو این سازمان بوده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه