سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

بیانیه پنتاگون در مورد حمله آمریکا به سوریه

پنتاگون اعلام کرد که ۵۹ موشک از نوع توماهاک فرودگاه نظامی در جنوب شرق شهر حمص را هدف قرار داد.

حمله موشکی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، پنتاگون اعلام کرد که 59 موشک از نوع توماهاک از سوی دو ناوشکن وابسته به نیروی دریایی آمریکا به فرودگاه نظامی الشعیرات (طیاس) در جنوب شرق شهر حمص در مرکز سوریه شلیک شد.
جف دیویس، سخنگوی پنتاگون گفت از جمله اهدافی که توسط موشک‌ها هدف قرار گرفته شدند هواپیماها و سامانه‌های پدافند هوایی بودند.
وی گفت این موشک‌ها در حملات خود جنگنده‌ها و انبارهای مهمات و سامانه‌های پدافند هوایی و دستگاه‌های رادار را هدف قرار دادند.
سخنگوی پنتاگون تصریح کرد ارتش آمریکا از قبل به نیروهای روسی نسبت به حملات به پایگاه هوایی سوری خبر داده بود و ارتش آمریکا بخش‌هایی از این پایگاه را هدف قرار نداد که گمان می‌رود روس‌ها در آن حضور داشته باشند.
وی گفت که ارتش آمریکا چندین گفتگو با نیروهای روسی در روز پنج شنبه داشت تا مانع از وقوع درگیری به صورت اشتباه در سوریه شود.

ارتش آمریکا اعلام کرد که این حمله خسارت‌های سنگینی را به فرودگاه وارد کرد و جنگنده‌های سوری و زیرساخت‌های پشتیبانی و تجهیزات در پایگاه نظامی الشعیرات را منهدم ساخت.

 شبکه ان بی سی نیوز اعلام کرد که این حملات موشکی از سوی تجهیزات جنگی آمریکا در دریای مدیترانه در واکنش به "اقدام دولت سوریه در استفاده‌ها از سلاح‌های شیمیایی صورت گرفته است."

وزارت دفاع آمریکا فایل تصویری را از عملیات شلیک موشک به سمت فرودگاه الشعیرات منتشر کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه