سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

دبیرکل ناتو بار دیگر خواستار افزایش بودجه نظامی اعضا شد

دبیرکل ناتو بار دیگر خواستار افزایش بودجه دفاعی اعضای این ائتلاف نظامی شده و دستیابی به این هدف را نه به دلیل برآورده کردن خواست آمریکا بلکه به نفع اروپاییان دانست.

ینس استولتنبرگ

به گزارش خبرگزاری موج، "ینس استولنبرگ"، دبیر کل ناتو در گفتگو با "هندلزبلات آلمان" از آلمان و دیگر کشورهای اروپایی خواست که فورا و از آنجایی که به نفع خودشان است بودجه نظامی خود را افزایش دهند.

وی همچنین تاکید کرد که در این هدف این مسئله مطرح نیست که ایالات متحده را راضی نگه داریم. اروپا نسبت به آمریکا خیلی نزدیکتر به بحران ها و تهدیدها است. اروپا به روسیه، سوریه و عراق نزدیک تر است. درگیری ها در خاورمیانه بزرگترین بحران پناهندگان از زمان جنگ جهانی دوم را در اروپا ایجاد کرده است.

استولنبرگ به این ترتیب به ویژه فشارها بر آلمان برای اینکه بودجه دفاعی خود که ۱.۲ درصد تولید ناخالص ملی است را به ۲ درصد افزایش دهد تشدید می کند.

این در حالی است که "زیگمار گابریل"، وزیر امور خارجه آلمان در دیدار اخیر خود با همتایانش در ائتلاف نظامی ناتو این مسئله را کاملا غیر واقع بینانه ارزیابی کرد که آلمان بودجه نظامی خود را بر اساس خواست آمریکا تقریبا دو برابر کند.

دبیرکل ناتو هم زمان در این باره ابراز اطمینان کرد که مذاکرات پیش رو درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به این ائتلاف نظامی آسیبی نمی رساند.

وی در این باره گفت که مذاکرات بین اتحادیه اروپا و انگلیس یک چالش دلهره آور و وحشتناک است که من به هیچ عنوان آن را دست کم نمی گیرم.

استولنبرگ البته پیامدهای منفی این مذاکرات بر ناتو را رد کرده و گفت: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا مناسبات با ناتو را تغییر نخواهد داد.

نخست وزیر انگلیس در نامه خود که در آن درخواست خروج را ارائه داده است اعلام کرده که می خواهد مناسبات امنیتی و تجاری را هم در مذاکرات خروج وارد کند. این رویکرد با انتقاد شدید کشورهای عضو اتحادیه اروپا مواجه شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه