کارشناس مسائل سیاسی قزاقستان:

کشورهای جهان باید به طور مشترک با تروریسم مبارزه کنند

کارشناس مسائل سیاسی قزاقستان گفت: کشورهای جهان باید متحد شده و به طور مشترک با افراط‌گرایی و تروریسم مبارزه کنند.

ایرلان سایراف

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از « کزاینفرم »، «ایرلان سایراف»، کارشناس مسائل سیاسی قزاقستان گفت: کشورهای جهان باید متحد شده و به طور مشترک با افراط‌گرایی و تروریسم مبارزه کنند.

سایراف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به امضاء بیش از ۵۰ سند مشترک به حجم یک میلیارد دلار میان ۲ کشور، گفت: از این به پس روابط اقتصادی میان ۲ کشور با پویایی بیشتری توسعه پیدا خواهد کرد.

این کارشناس با بیان اینکه قزاقستان برای توسعه اقتصادی به شریکی مانند ازبکستان نیاز دارد، افزود: با باز شدن مرزها میان ۲ کشور تعداد مسافران افزایش یافته و پیوندهای فرهنگی و معنوی بیشتری برقرار می‌شود.

وی افزود: قبلا مرز بین ۲ کشور تقریبا بسته بود و روابط تجاری و اقتصادی در حداقل قرار داشت.

سایراف ادامه داد: اما امروزه ازبکستان تصمیم گرفته خصوصی سازی انجام داده و تجار قزاقی می‌توانند با موفقیت در این روند شرکت کنند زیرا تجارت قزاقستان بسیار قدرتمند است.

کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: قزاقستان برای ازبکستان فرصت‌های بزرگی را فراهم می‌کند زیرا در تاشکند مازاد نیروی کاری مشاهده می‌شود و آستانه می‌تواند بسیاری از شهروندان این کشور را با اشتغال دائمی تأمین کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه