سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

امارات سفیر سوئیس را فراخواند

امارات متحده عربی سفیر سوئیس را فراخواند و انتقاد دولت سوئیس در شورای حقوق بشر سازمان ملل از بحرین را محکوم کرد.

امارات

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه امارات متحده عربی به سفیر سوئیس گفت: بهتر است این مسائل از طریق کانال‌های دوجانبه میان دولت‌های بحرین و سوئیس حل شود.

این وزارتخانه همچنین دولت سوئیس را به عدم آگاهی نسبت به اقدامات دولت بحرین در بهبود شرایط حقوق بشری متهم کرد.

سفیر سوئیس در سازمان ملل با اظهار این نکته که دولت بحرین در حال سرکوب جامعه مدنی است از دولت بحرین خواسته بود با شورای حقوق بشر این سازمان همکاری کند.

وی گفت: استفاده از شکنجه، محاکمه‌های نامناسب و استفاده بیش از حد از زور علیه تظاهرکنندگان و همچنین اقدامات علیه قربانیان نقض حقوق بشر یا کسانی که با سازمان ملل همکاری می‌کنند، جای نگرانی دارد.

گروه‌های حقوق بشری می‌گویند بحرین که میزبان ناوگان پنجم نیروی دریای آمریکاست از سال ۲۰۱۱ سرکوب گسترده‌ای را علیه مخالفان آغاز کرده است.

دولت بحرین گروه اصلی شیعیان این کشور را ممنوع الفعالیت کرده و تعداد زیادی از رهبران آنها را دستگیر کرده است.

این در حالی است که دولت بحرین مدعی است اقداماتش علیه کسانی است که خشونت و تنش‌های فرقه‌ای را اشاعه می دهند.

پارلمان بحرین روز چهارشنبه از رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل برای دیدار از این کشور دعوت کرد و به وی قول داد که مجوز دسترسی به زندان‌ها و دهکده‌های مسلمانان داده شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه