سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پیشتازی شولتس در نظرسنجی‌های آلمان

مارتین شولتس به عنوان رهبر جدید حزب سوسیال دموکراتیک آلمان قرار است در انتخابات ماه سپتامبر مرکل را به چالش بکشد. شولتس که از سوی یکی از فعالان حزبش با عنوان "دیو سکسی" توصیف شده، با افزایش محبوبیت روبروست.

ijxMWbVFrHtw

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه، یکی از فعالان جوان حزب سوسیال دموکراتیک آلمان که به شدت از تصمیم مارتین شولتس برای رهبری این حزب ذوق‌زده شده بود،‌ او را در یک برنامه تلویزیونی "دیو سکسی" توصیف کرد.

تصمیم شولتس برای خروج از پارلمان اروپایی که شش سال ریاست آن را بر عهده داشت و حضور در عرصه سیاسی آلمان، دست‌کم در چند هفته گذشته برای حزب او خوشایند بوده است.

حزب سوسیال دموکراتیک آلمان (SPD) شریک کوچک ائتلاف محافظه‌کاران مرکل متشکل از اتحاد دموکراتیک مسیحی (CDU) و حزب اتحاد سوسیال مسیحی (CSU) است که پیشتر تحت ریاست زیگمار گابریل در نظرسنجی‌ها عقب افتاده بود. اما حضور شولتس بار دیگر به حزبش انگیزه داده است و نتایج نظرسنجی‌های جدید جهش ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد و برخی از نظرسنجی‌ها هم این حزب را جلوتر از بلوک محافظه‌کار مرکل می‌دانند. محبوبیت مارتین شولتس به حدود ۵۰ درصد رسیده است، در حالی که محبوبیت آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان ۳۸ درصد است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه