سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

هراس نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ایرانیان

سرویس بین الملل- نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در موضع گیری مضحک و خصمانه علیه ایرانیان مدعی شد که مردم ایران قصد نابودی یهودیان را دارند.

نتانیاهو

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج، پایگاه خبری « اسرائیل نشنال نیوز»، بنیامین نتانیاهو گفت: ساکنان ایران امروز را به اجدادشان که به ادعای وی قصد «نابودی یهودیان» را داشتند تشبیه کرد.

وی با شرکت در جلسه خوانش «کتاب استر» -- یکی از کتب مقدس یهودیان – در اظهاراتی عجیب و مضحک خطاب به کودکان مدعی شد وراث پارس نیز همانند اجدادشان از بین خواهند رفت. وی شنبه شب با حضور در کنیسه مرکزی شهر قیصریه این اظهارات را مطرح کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «هامان»  (فردی که به ادعای متون قدیمی یهودیان کوشید آن‌ها را در امپراتوری پارس منقرض کند) را با نظام کنونی حاکم بر ایران مقایسه کرد و مدعی شد: «امروز هم افرادی که در پارس زندگی می‌کنند می‌کوشند ما را نابود کنند. امروز هم آن‌ها موفق نخواهند شد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پنجشنبه هفته گذشته نیز در دیدار با ولادیمیر پوتین مدعی شده بود «۲۵۰۰ سال پیش در پارس باستان، تلاش نافرجامی برای نابودی قوم یهود انجام شد و ما آن را در عید پوریم گرامی می‌داریم.»

در ادامه اظهارات مضحک نتانیاهو آمده است: «امروز نیز وارث فارس، ایران، می‌کوشد کشور یهودیان را نابود کند. آن‌ها می‌گویند این امر کاملاً امکان‌پذیر است و آن را بر روی موشک‌های بالستیک‌شان حک می‌کنند.»

نتانیاهو از هر فرصت و مجالی برای حمله به ایران بهره می‌برد و در مسیر دستیابی به این هدف حتی از متون مذهبی یهودیان نیز که برخی از مندرجات تاریخی آن با واقعیات هم‌خوانی ندارد سوء استفاده می‌کند.

«کتاب اِستِر» یا «طومار استر» کتابی در بخش سوم تنخ (عهد عتیق) و همچنین کتاب مقدس مسیحیان است. شخصیت‌های محوری کتاب اِستِر که با نام هدسه زاده شد ولی به نام استر مشهور بود، اخشورش، ملکه وشتی، مردخای و هامان هستند. روایت کتاب اِستِر را برخی (ازجمله راوی خود داستان) به دوران خشایار و برخی دیگر (ازجمله ترجمه یونانی کتاب) به زمان خشایارشا هخامنشی نسبت می‌دهند. داستان استر منشاء جشن یهودی پوریم است که همه ساله در سیزدهم آدار (تقریباً اسفند در تقویم شمسی) برگزار می‌شود. کتاب استر تنها کتابی در عهد عتیق است که نام مقدس خداوند (یهوه) در آن ذکر نشده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه