سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

شمار تفنگداران آمریکایی در کویت به ۴۲۰۰ تن افزایش می یابد

سرویس بین الملل- دولت آمریکا در ادامه سیاست توسعه طبانه و مداخله جویانه خود، شمار تفنگداران این کشور در کویت با به ۴۲۰۰ تن افزایش می دهد.

چتبر باز

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج، هفته نامه آمریکایی آرمی تایمز از اعزام ۲۵۰۰ چترباز آمریکایی به کویت با هدف شرکت در عملیات مبارزه با داعش در سوریه و عراق خبر داد.

«آرمی تایمز» از اعزام ۲۵۰۰ چترباز آمریکایی به کویت به منظور آمادگی ارتش آمریکا جهت به کارگیری این چتربازان در جنگ علیه داعش در کشورهای عراق و سوریه خبر داد اما اشاره ای به جدول زمانی دقیق این اعزام نکرد.

به نوشته این رسانه، علاوه بر این، ۱۷۰۰ نظامی آمریکایی نیز که پیشتر در منطقه مستقر شده اند، بین  کشورهای عراق و کویت تقسیم می شوند.

بر این اساس، یک مقام نظامی آمریکایی که تمایلی به افشای نامش نداشته، در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» اعلام کرده است که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) درصدد است تا یک تیم مستقر در کویت داشته باشد که بتواند سریعا از این تیم در راستای تغییرات جاری اعمال شده در استراتژی آمریکا علیه داعش استفاده کند.

این اعلامیه جدید ارتش آمریکا درباره اعزام نیرو به کویت در بازه زمانی کمی بعد از آن مطرح شد که «جوزف ووتل» رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا در سخنرانی خود در کمیته نیروهای مسلح کنگره از اعزام نظامیان بیشتر به خاورمیانه با هدف انجام عملیات های موسوم به برقراری ثبات خبر داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه