سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

داعش مسئولیت حمله به دادگاه عالی افغانستان را پذیرفت

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به دادگاه عالی افغانستان را به عهده گرفت.

داعش

به گزارش خبرگزاری موج، در همین حال، شاه حسین مرتضوی، یکی از سخنگویان ریاست‌جمهوری افغانستان گفت که جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در تماس تلفنی با محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان بر تداوم همکاری واشنگتن از کابل تاکید کرد.

مرتضوی گفت: هر دو طرف در خصوص مبارزه مشترک با تروریسم، تداوم همکاری‌ها در عرصه‌های امنیتی بر اساس منافع مشترک هردو کشور صحبت کردند.

مرتضوی تصریح کرد: قرار شده جزئیات بیشتر در مورد همه موارد ذکر شده در ملاقات احتمالی در آینده مورد بحث قرار گیرد.

شون اسپایسر، سخنگوی کاخ سفید هم گفته است که آمریکا از دولت افغانستان در مبارزه با دشمنان این کشور حمایت می‌کند.

اسپایسر افزود: مایک فلین، مشاور امنیت ملی آمریکا با مشاور امنیت ملی افغانستان صحبت کرد تا بر حمایت مداوم دولت آمریکا بر همکاری استراتژیک با دولت افغانستان تاکید ‌کند. ما با شدیدترین لحن این حمله بزدلانه را محکوم و بر حمایتمان از دولت افغانستان برای دفاع از مردم و مبارزه با دشمنان صلح تاکید می‌کنیم.

به گزارش موج، به نقل از بی.بی.سی، پیش از این، یک مقام افغان اعلام کرد، روز سه‌شنبه درحمله یک بمب‌گذار انتحاری در نزدیک ساختمان دادگاه عالی افغانستان در کابل دست‌کم ۲۰ تن کشته و ۴۵ تن نیز زخمی شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه