نائبرئیس هیئتمدیره بانک رفاه کارگران تاکید کرد؛
ضرورت تکریم اربابرجوع و حمایت از تولید ملی
شهرام اسکندری، نائبرئیس هیئتمدیره بانک رفاه کارگران، در راستای پایش مستقیم فرآیندها و ارزیابی کیفیت خدماترسانی به مشتریان، از مدیریت شعب منطقه سه تهران بازدید کرد.
به نقل از بانک رفاه کارگران، شهرام اسکندری، نائبرئیس هیئتمدیره بانک رفاه کارگران، در جریان این بازدید، ضمن گفتوگو با مدیران و کارکنان این مدیریت، بر ضرورت تکریم اربابرجوع تأکید کرد.
وی با بیان اینکه رضایت مشتری، شاخص تعیینکننده در بازارهای رقابتی است تصریح کرد: کارکنان باید با برخورد حرفهای و اخلاقمدارانه، تجربه بانکی مثبتی را برای مشتریان رقم بزنند.
وی بر لزوم استفاده از ابزارهای نوین بانکی و بانکداری الکترونیک در ارائه خدمات تأکید کرد و گفت: بانک رفاه کارگران با بهرهگیری از فناوریهای نوین، در تلاش است تا فرآیند امور بانکی را برای مشتریان، از سادهترین تراکنشها تا پیچیدهترین خدمات تجاری، به شکلی تسهیلشده و هوشمند فراهم آورد.
اسکندری با اشاره به اولویتهای راهبردی بانک رفاه کارگران، بر ضرورت استفاده از سازوکارهای نوین تأمین مالی برای حمایت از واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: لازم است با ارائه محصولات جدید تأمین مالی مبتنی بر نیازهای واقعی صنایع، از تولید ملی حمایت کرده و از این طریق، به شکلی مستقیم در مسیر اشتغالزایی و پایداری اقتصادی کشور گام برداریم.
وی افزود: تأمین نقدینگی و سرمایه مورد نیاز واحدهای تولیدی با استفاده از ابزارهای مذکور، کلید اصلی عبور از چالشهای جاری و تقویت بخش تولید است و بانک رفاه کارگران متعهد است که در این مسیر، همراه و پشتیبان اصلی تولیدکنندگان باشد.
در پایان این بازدید، نائبرئیس هیئتمدیره بانک رفاه کارگران ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته در مدیرت شعب منطقه سه تهران، بر تداوم نظارتهای میدانی باهدف ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات شعب تأکید کرد.
ارسال نظر